|
|
|
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 9:46 am
szanuj matkę swoją! Guano Apes - Kiss the Dawn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 5:53 am
Renata Przemyk- Kochana.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 20, 2006 11:06 pm
Chicago soundtrack - Cell Block Tango
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:16 pm
Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:19 pm
Ktsune Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna?? co tam cisza nocna blaugh lepiej posłuchać muzyki..pozatym istnieje coś takiego jak słuchawki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:23 pm
Iwa__4grozna Ktsune Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna?? co tam cisza nocna blaugh lepiej posłuchać muzyki..pozatym istnieje coś takiego jak słuchawki wink Sluchawki powiadasz?? Nie znam tego zespolu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:35 pm
Ktsune Iwa__4grozna Ktsune Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna?? co tam cisza nocna blaugh lepiej posłuchać muzyki..pozatym istnieje coś takiego jak słuchawki wink Sluchawki powiadasz?? Nie znam tego zespolu talk2hand chodzi mi o to ze jak jest ta cisza nocna to nie będziesz słuchała muzyki na wierzy tylko na słuchawkach (problem z głowy ...nikt nie wie że nie śpisz blaugh -sprawdzone u mnie w domu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:39 pm
Iwa__4grozna Ktsune Iwa__4grozna Ktsune Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna?? co tam cisza nocna blaugh lepiej posłuchać muzyki..pozatym istnieje coś takiego jak słuchawki wink Sluchawki powiadasz?? Nie znam tego zespolu talk2hand chodzi mi o to ze jak jest ta cisza nocna to nie będziesz słuchała muzyki na wierzy tylko na słuchawkach (problem z głowy ...nikt nie wie że nie śpisz blaugh -sprawdzone u mnie w domu wink Hohohoho redface jak ta technika poszla do przodu... to mowisz ze wymyslili cos takiego jak sluchawki?? No kto by pomyslal. Za moich czasow to sie myzyki na winampie sluchalo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 2:42 pm
Ktsune Iwa__4grozna Ktsune Iwa__4grozna Ktsune Olaboga kobieto!!! Nic nie slucham!!! Nie wiesz ze jest cisza nocna?? co tam cisza nocna blaugh lepiej posłuchać muzyki..pozatym istnieje coś takiego jak słuchawki wink Sluchawki powiadasz?? Nie znam tego zespolu talk2hand chodzi mi o to ze jak jest ta cisza nocna to nie będziesz słuchała muzyki na wierzy tylko na słuchawkach (problem z głowy ...nikt nie wie że nie śpisz blaugh -sprawdzone u mnie w domu wink Hohohoho redface jak ta technika poszla do przodu... to mowisz ze wymyslili cos takiego jak sluchawki?? No kto by pomyslal. Za moich czasow to sie myzyki na winampie sluchalo razz a zamoich jesczez było takie miejsce w kompie żeby ten cud techniki wsadzić a ten komputer to przybył z przyszłosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 12:33 am
heheeh
wczoraj wieczorem słuchałam Sweet Noise, bo miałam takiego agresora, że nic innego nie mogłam.
w dodatku miałam tylko tę płyte pod reką.
i też słuchałam na słuchawkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|