Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:44 pm

revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald

ja zostaje na sluzbie puki mnie piwo nie zmeczy...
a z ta kamasutra to nie glupi pomysl...
w sumie w szeregach naszych chyba jest ok 5 kobiet...

hmmm mowisz 5? a gdzie one sa? chyba bedzie trzeba zrobic maly pozadek... nie mozemy wiecznie siedziec na patrolu wink co ty na to?
one zadko tu przesiaduja.. zreszto malo kto tu przesiaduje... wola siedziec na polskiej gildi... i ja tez tam wiecej siedze niz tu.. bo moge za kobitkami sie pouganiac... wink

no ja tez tam wiecej siedze niz tu ale tu jest specyficzny klimat troche inny niz tam no i mozna spokojnie sie napic ... biggrin
*polewa do szklanek* no mozna sie napic... pozatym nie ma tutaj klutni... panuje przyjazny klimat PRLu... wink
PostPosted: Wed May 11, 2005 1:48 pm

Ozzwald
revcat
Ozzwald
revcat
Ozzwald

ja zostaje na sluzbie puki mnie piwo nie zmeczy...
a z ta kamasutra to nie glupi pomysl...
w sumie w szeregach naszych chyba jest ok 5 kobiet...

hmmm mowisz 5? a gdzie one sa? chyba bedzie trzeba zrobic maly pozadek... nie mozemy wiecznie siedziec na patrolu wink co ty na to?
one zadko tu przesiaduja.. zreszto malo kto tu przesiaduje... wola siedziec na polskiej gildi... i ja tez tam wiecej siedze niz tu.. bo moge za kobitkami sie pouganiac... wink

no ja tez tam wiecej siedze niz tu ale tu jest specyficzny klimat troche inny niz tam no i mozna spokojnie sie napic ... biggrin
*polewa do szklanek* no mozna sie napic... pozatym nie ma tutaj klutni... panuje przyjazny klimat PRLu... wink

swiete slowa towarzyszu...nie ma typowego dla niektorych ludzi biadolenia o pierdolach.....jak np. pana LP..... *wychyla szklaneczke*

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 1:52 pm

revcat

swiete slowa towarzyszu...nie ma typowego dla niektorych ludzi biadolenia o pierdolach.....jak np. pana LP..... *wychyla szklaneczke*
bo tam to sie zrobil smietnik.. zbiur mysli ktore przebiegaja w damym momecie przez glowe... nie powiem, tez lubie tam popisac pierdoly nawet po to by sie uwolnic od glupich mysli ktore mi laza po glowie lub po to by sie posmiac z wlasnej glupoty... co czase odpreza...
PostPosted: Wed May 11, 2005 1:59 pm

zgodze sie z tym ja tez czasem glupoty pisze i to jest wlasnie fajny sposob na odreagowanie i zapomnienie *polewa* zdrowie towrzyszu ! ja w sumie jestem nowy nie powiem i chce sie jakos wozic czy cos ale wkurzaja mnie pewne osoby na gildii polskiej...ale coz tak juz bywa z naszym spoleczenstwem.....poza tym i tak naleze do tzw. noobow.... jak to okreslamy i kurcze stracilem watek..... *wypija cala szklanke*

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:04 pm

revcat
zgodze sie z tym ja tez czasem glupoty pisze i to jest wlasnie fajny sposob na odreagowanie i zapomnienie *polewa* zdrowie towrzyszu ! ja w sumie jestem nowy nie powiem i chce sie jakos wozic czy cos ale wkurzaja mnie pewne osoby na gildii polskiej...ale coz tak juz bywa z naszym spoleczenstwem.....poza tym i tak naleze do tzw. noobow.... jak to okreslamy i kurcze stracilem watek..... *wypija cala szklanke*
moze i jestes noobem... ale swoja osoba cos prezentujesz, a np jak wczesniej wspominales LP malo co swoja osoba prezentuje... oprocz tego ze jest zadziorny...
*wychyla szklanice*
dolej jeszcze...
PostPosted: Wed May 11, 2005 2:08 pm

Ozzwald
revcat
moze i jestes noobem... ale swoja osoba cos prezentujesz, a np jak wczesniej wspominales LP malo co swoja osoba prezentuje... oprocz tego ze jest zadziorny...
*wychyla szklanice*
dolej jeszcze...

tak wystarczy spojrzec na gildie teraz.... *polewa i podaje szklanke* za nas towarzyszu dziekuje za poparcie! ciach!

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:15 pm

revcat
Ozzwald
revcat
*wychyla szklanice*
dolej jeszcze...

tak wystarczy spojrzec na gildie teraz.... *polewa i podaje szklanke* za nas towarzyszu dziekuje za poparcie! ciach!
w sumie teraz to troche ja sprowokowalem... ale nie musial z tego takiej wielkiej afery robic...
*pije*
PostPosted: Wed May 11, 2005 2:23 pm

czlowiek inteligentny nie daje sie sprowokac a jesli juz to w naprawde takich sytuacjach ktore go dotykaja...wiesz o co mam na mysli... on teraz pokazuje na gildii ze jest! chce byc wazny! chce zeby go wszyscy widzieli i dlatego to robi a z dreugiej strony jak sam stwierdziles jest porywczy.. *polewa i podaje szklanke* zdrowie !

revcat

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:26 pm

Ozzwald
revcat
*wychyla szklanice*
dolej jeszcze...

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:27 pm

revcat
czlowiek inteligentny nie daje sie sprowokac a jesli juz to w naprawde takich sytuacjach ktore go dotykaja...wiesz o co mam na mysli... on teraz pokazuje na gildii ze jest! chce byc wazny! chce zeby go wszyscy widzieli i dlatego to robi a z dreugiej strony jak sam stwierdziles jest porywczy.. *polewa i podaje szklanke* zdrowie !
do tego przez te zachowanie pokazuje ze jest dojrzaly, i szuka akceptacji... ale w ten sposob raczej jej nie znajdzie...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:36 pm

Ozzwald
revcat
do tego przez te zachowanie pokazuje ze jest dojrzaly, i szuka akceptacji... ale w ten sposob raczej jej nie znajdzie...

wlasnie....ale coz musimy go znosic poki..dzieki bogu ze jego tutaj nie ma bo bym chyba go kazal rekrutot rozstrzelac! *polewa*
PostPosted: Wed May 11, 2005 2:45 pm

kurna mac jak jego kolezanka jest rowna jemu no to mamy duet....... do wybicia...... xd

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:46 pm

revcat
Ozzwald
revcat

wlasnie....ale coz musimy go znosic poki..dzieki bogu ze jego tutaj nie ma bo bym chyba go kazal rekrutot rozstrzelac! *polewa*
spokojnie tutaj za przyjmowanie ludzi jestem odpowiedzialny ja BeeWolf i Kiray.. jak i rowniez mozemy wywalac stad ludzi... na RP mamy wladze...
PostPosted: Wed May 11, 2005 2:50 pm

Ozzwald
spokojnie tutaj za przyjmowanie ludzi jestem odpowiedzialny ja BeeWolf i Kiray.. ja i rowniez mozemy wywalac stad ludzi... na RP mamy wladze...

no towarzyszu..widze ze jestem pod dobrym dowodztwem xd no to napijmy sie za Partyzantow ! *polewa do szklanek swiezo przyniesiona butelke* ahh jaka chlodna zdrowie !

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 2:58 pm

revcat
Ozzwald
spokojnie tutaj za przyjmowanie ludzi jestem odpowiedzialny ja BeeWolf i Kiray.. ja i rowniez mozemy wywalac stad ludzi... na RP mamy wladze...

no towarzyszu..widze ze jestem pod dobrym dowodztwem xd no to napijmy sie za Partyzantow ! *polewa do szklanek swiezo przyniesiona butelke* ahh jaka chlodna zdrowie !
zdrowie *pije*
mam pytanie... czy jak twoja gaiowa zona sie jakism przypadkiem zglosi do ruskich to mam ja przyjac... pytam sie ciebie bo wczesniej pisales na jej temat posty, wiec uznalem za stosowne bys ty sie wypowiedzial...
ale jak narazie nic nie wskazuje na to by odnalazla nasza kryjowke...
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games