|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 3:20 am
Pozostawie to bez komentarza whee Klik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 12:42 pm
Lady Revania ta, bardzo wyrazne zdjecie stare artystyczne razz a mnie sie podoba biggrin a co do nosa- długie rzęsy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 12:51 pm
A sam nos? Nosiasty? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 10, 2007 4:23 pm
Zimtca A sam nos? Nosiasty? sweatdrop wygląda jak nos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 12:49 am
Zimtca Pozostawie to bez komentarza whee Klik!olala psze pani a ja w tym nosie obce kultury myslące widze! (a tak na serio to każdy no z takiego ujecia byłby wielkii od niego dziury wyglądały by niczym dwie studnie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 6:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 7:24 am
proponuje cobyś jeszcze inne zdjecia pokazała to można by było porównac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 9:16 am
Gem_ma (a tak na serio to każdy no z takiego ujecia byłby wielkii od niego dziury wyglądały by niczym dwie studnie xp ) Ten tekst mnie zabil rofl Jak znajde cos sensownego, to zapodam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:03 pm
wrrr, było ostro, zaczerwieniona skóra miedzy piersiami whee
ale jeśli Twój dekolt, to muszę przyznac, że bardzo ładny i wygląda mi tak na pełne C... albo i D 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:05 pm
EvilYuki wrrr, było ostro, zaczerwieniona skóra miedzy piersiami whee ale jeśli Twój dekolt, to muszę przyznac, że bardzo ładny i wygląda mi tak na pełne C... albo i D 3nodding dd +f nie wnikajmy w to co bylo, gdyz nie lezy to w zakresie zainteresowan topicu galeria xd zawsze sie czerwienie wszedzie jak sie wstydze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:07 pm
Baranina EvilYuki wrrr, było ostro, zaczerwieniona skóra miedzy piersiami whee ale jeśli Twój dekolt, to muszę przyznac, że bardzo ładny i wygląda mi tak na pełne C... albo i D 3nodding dd +f nie wnikajmy w to co bylo, gdyz nie lezy to w zakresie zainteresowan topicu galeria xd zawsze sie czerwienie wszedzie jak sie wstydze. To męski tors, nie dajcie się nabrać rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:12 pm
el_Taro Baranina EvilYuki wrrr, było ostro, zaczerwieniona skóra miedzy piersiami whee ale jeśli Twój dekolt, to muszę przyznac, że bardzo ładny i wygląda mi tak na pełne C... albo i D 3nodding dd +f nie wnikajmy w to co bylo, gdyz nie lezy to w zakresie zainteresowan topicu galeria xd zawsze sie czerwienie wszedzie jak sie wstydze. To męski tors, nie dajcie się nabrać rofl a czerwony, bo Baranin portaktował go przed sesją depilatorem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:12 pm
el_Taro Baranina EvilYuki wrrr, było ostro, zaczerwieniona skóra miedzy piersiami whee ale jeśli Twój dekolt, to muszę przyznac, że bardzo ładny i wygląda mi tak na pełne C... albo i D 3nodding dd +f nie wnikajmy w to co bylo, gdyz nie lezy to w zakresie zainteresowan topicu galeria xd zawsze sie czerwienie wszedzie jak sie wstydze. To męski tors, nie dajcie się nabrać rofl zgadles swierzo po depilacji. Csiii nie mow im ze twoj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|