Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 5:41 am

Obi Aoi
Variante a címe. Úgy bukkantam rá, hogy amikor 2007-ben kint voltam Kanadában, vettem egy angol mangát és adtak hozzá két CMX kiadós manga reklámfüzetet, mindkettőben 3-3 manga néhány oldalával és rövid sztorileírással, és közülük ez volt az egyik. Kíváncsi voltam, rákerestem, elolvastam. Szomorú is, érdekes is meg induri pindurit szívmelengető is (elsősorban a karakterek persze).

Ismerem, nem rossz manga. biggrin

Edit:
ON: Ma aláírtam a munkaszerződésem, jövő héten 2x megyek dolgozni, utána meglátjuk hány napra osztanak be. whee
PostPosted: Sat Dec 10, 2011 6:00 pm

A lehetőségekhez képest, elég jó nap volt a mai eladás szempontjából. Azért mondom azt, hogy a lehetőségekhez képest, mert tényleg rengetegen voltak ma az Anime Karácsonyon. Csakhogy... Mivel, most csak egy épület volt kibérelve, ezért az árusokat el kellett osztani. A legtöbb pénzt hozó asztalok, vagyis akik kemény pénzeket fizetnek azért, hogy kint lehessenek és árusíthassák a portékáikat, lent voltak a nagyteremben, ahova kábé mindenki beözönlött. Mi, akik az úgymond, idézőjeles amatőr kiadók vagyunk, pedig fönt voltunk a második emeleten hátul eldugva. Az emberek alig találtak oda, mi is reggel húsz percet keresgéltünk, mire meglett a helyünk... Aki mégis betévedt hozzánk, annak, meg már lent elfogyott az összes pénze. Azonban, ettől függetlenül sikerül jó pár könyvet adni, úgyhogy a nap egészen nyereséges volt.

Remélem, jövő hét szombaton sikerül kijutnom a Holdfényconra.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Dec 11, 2011 7:04 am

Ma az történt, hogy egy számomra nagyon kedves tárgyat, egy öngyújtót, amit még édesanyám hagyott rám, odaadtam a kibaszott nagyapámnak, hogy töltse fel. Vén kommunista, mindent erővel old meg. Az a fejében fel sem merül, hogy egy finommechanikai tárgyat szorongat. Természetesen még a feltöltés előtt tönkretette az öngyújtót, ezzel elpusztítva egy emléktárgyat.
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 1:54 am

A mai ebédet én kotyvasztottam. Gulyásleves és paprikás krumpli. Nem volt hangulatom extravagánsabb fogásokhoz.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 2:22 am

Ma arra keltem, hogy még betegebb a kutyám mert tegnap csak ment a hasa, de ma már hányt is.
Ezen kívül neki állhatok tanulni a szerdai zh-ra. Juhé...
Plusz még ezt alkottam ma:

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 4:19 am

Malreni
A mai ebédet én kotyvasztottam. Gulyásleves és paprikás krumpli. Nem volt hangulatom extravagánsabb fogásokhoz.
legjobb kaják biggrin

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 5:20 am

Nyami, mindkettőt nagyon szeretem (Mal) smile
Én meg sóletet ebédeltem smile
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:23 am

Ma megszereztem az idai vizsgaidőszak két első jegyét, és mindkettő 5 smile Igaz csak beadandók kellettek hozzá, de a fejlesztőóratervezettel megküzdöttem rendesen....

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:27 am

Ma szarrá dolgoztam magam.

A lábam sajog, a kezem kb 10 helyről vérzik, és kb mindenhol izomlázam van. biggrin
Jobb mint az aerobik, és még fizetnek is érte. xd
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:34 am

Molylepke

A lábam sajog, a kezem kb 10 helyről vérzik, és kb mindenhol izomlázam van. biggrin
Mit dolgozol te, hogy így megvisel? O_o

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:41 am

Ma az történt hoooooooooooooooogy ...

semmi, csak az átlagos hétfői nap, kisebb csavarral. Ugyanis hirtelen megtetszettem 4 lánynak is, abból 3 hallottam, hogy megyek CsSz-be (jobbak kedvéért.: Csillag Születikbe), 2 szóke és 1 pedig C-tipusú állampolgár. Vagy mondjam inkább, hogy hiperpigmentált?
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:41 am

napsugar
Molylepke

Mit dolgozol te, hogy így megvisel? O_o

Csomagválogató. biggrin

De no para, egyszerre max 8 kilót ha emelhettem... (egész nap meg úgy 2-300 kilót xd ).

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Carbon Heart

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:47 am

Khhmm-khhmm, ma a mohácsiakat szétvertük! biggrin Kosárlabdáról van szó!
71-15! (>w<)/
PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:56 am

Molylepke
Csomagválogató. biggrin

De no para, egyszerre max 8 kilót ha emelhettem... (egész nap meg úgy 2-300 kilót xd ).
De milyen jó karizmod lesz pár hét múlva biggrin

@Hanna: gratula :3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 12:26 pm

III_Kisrajczy_III
Ma az történt hoooooooooooooooogy ...

semmi, csak az átlagos hétfői nap, kisebb csavarral. Ugyanis hirtelen megtetszettem 4 lánynak is, abból 3 hallottam, hogy megyek CsSz-be (jobbak kedvéért.: Csillag Születikbe), 2 szóke és 1 pedig C-tipusú állampolgár. Vagy mondjam inkább, hogy hiperpigmentált?

Gondolom az, hogy mész a CsSz-be, az csak rásegített a szimpivé tételedre (vagy legalábbis remélem), és nem csupán kiváltotta...

Én ma ismét koriztam, de valószínűleg a fáradtság miatt kevésbé ment (igaz, én még amatőrnek tartom magam az éles kanyar, a hátramenet, a hirtelen oldalas befékezés és a "trükkök" terén). Egy cuki kislány (3 éves kb) megtapogatta a műszőrmeszegélyt a kabátomon, meg egyszer egy kis ideig fogta egyik oldalról az apja kezét, a másikról az enyémet, és úgy mentünk egy picit biggrin Persze aztán az apjával maradt.
És egy félrepostázott levelet visszavittem a postára, mondták, hogy valamelyik vörös postaládába is bedobhattam volna (nemigen szoktam azokat használni, így nem jutott eszembe).
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games