|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 5:41 am
Obi Aoi Variante a címe. Úgy bukkantam rá, hogy amikor 2007-ben kint voltam Kanadában, vettem egy angol mangát és adtak hozzá két CMX kiadós manga reklámfüzetet, mindkettőben 3-3 manga néhány oldalával és rövid sztorileírással, és közülük ez volt az egyik. Kíváncsi voltam, rákerestem, elolvastam. Szomorú is, érdekes is meg induri pindurit szívmelengető is (elsősorban a karakterek persze). Ismerem, nem rossz manga. biggrin Edit: ON: Ma aláírtam a munkaszerződésem, jövő héten 2x megyek dolgozni, utána meglátjuk hány napra osztanak be. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2011 6:00 pm
A lehetőségekhez képest, elég jó nap volt a mai eladás szempontjából. Azért mondom azt, hogy a lehetőségekhez képest, mert tényleg rengetegen voltak ma az Anime Karácsonyon. Csakhogy... Mivel, most csak egy épület volt kibérelve, ezért az árusokat el kellett osztani. A legtöbb pénzt hozó asztalok, vagyis akik kemény pénzeket fizetnek azért, hogy kint lehessenek és árusíthassák a portékáikat, lent voltak a nagyteremben, ahova kábé mindenki beözönlött. Mi, akik az úgymond, idézőjeles amatőr kiadók vagyunk, pedig fönt voltunk a második emeleten hátul eldugva. Az emberek alig találtak oda, mi is reggel húsz percet keresgéltünk, mire meglett a helyünk... Aki mégis betévedt hozzánk, annak, meg már lent elfogyott az összes pénze. Azonban, ettől függetlenül sikerül jó pár könyvet adni, úgyhogy a nap egészen nyereséges volt.
Remélem, jövő hét szombaton sikerül kijutnom a Holdfényconra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2011 7:04 am
Ma az történt, hogy egy számomra nagyon kedves tárgyat, egy öngyújtót, amit még édesanyám hagyott rám, odaadtam a kibaszott nagyapámnak, hogy töltse fel. Vén kommunista, mindent erővel old meg. Az a fejében fel sem merül, hogy egy finommechanikai tárgyat szorongat. Természetesen még a feltöltés előtt tönkretette az öngyújtót, ezzel elpusztítva egy emléktárgyat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 1:54 am
A mai ebédet én kotyvasztottam. Gulyásleves és paprikás krumpli. Nem volt hangulatom extravagánsabb fogásokhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 2:22 am
Ma arra keltem, hogy még betegebb a kutyám mert tegnap csak ment a hasa, de ma már hányt is. Ezen kívül neki állhatok tanulni a szerdai zh-ra. Juhé... Plusz még ezt alkottam ma:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 4:19 am
Malreni A mai ebédet én kotyvasztottam. Gulyásleves és paprikás krumpli. Nem volt hangulatom extravagánsabb fogásokhoz. legjobb kaják biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 5:20 am
Nyami, mindkettőt nagyon szeretem (Mal) smile Én meg sóletet ebédeltem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:23 am
Ma megszereztem az idai vizsgaidőszak két első jegyét, és mindkettő 5 smile Igaz csak beadandók kellettek hozzá, de a fejlesztőóratervezettel megküzdöttem rendesen....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:27 am
Ma szarrá dolgoztam magam.
A lábam sajog, a kezem kb 10 helyről vérzik, és kb mindenhol izomlázam van. biggrin Jobb mint az aerobik, és még fizetnek is érte. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:34 am
Molylepke Ma szarrá dolgoztam magam. A lábam sajog, a kezem kb 10 helyről vérzik, és kb mindenhol izomlázam van. biggrin Jobb mint az aerobik, és még fizetnek is érte. xd Mit dolgozol te, hogy így megvisel? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:41 am
Ma az történt hoooooooooooooooogy ...
semmi, csak az átlagos hétfői nap, kisebb csavarral. Ugyanis hirtelen megtetszettem 4 lánynak is, abból 3 hallottam, hogy megyek CsSz-be (jobbak kedvéért.: Csillag Születikbe), 2 szóke és 1 pedig C-tipusú állampolgár. Vagy mondjam inkább, hogy hiperpigmentált?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:41 am
napsugar Molylepke Ma szarrá dolgoztam magam. A lábam sajog, a kezem kb 10 helyről vérzik, és kb mindenhol izomlázam van. biggrin Jobb mint az aerobik, és még fizetnek is érte. xd Mit dolgozol te, hogy így megvisel? O_o Csomagválogató. biggrin De no para, egyszerre max 8 kilót ha emelhettem... (egész nap meg úgy 2-300 kilót xd ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:47 am
Khhmm-khhmm, ma a mohácsiakat szétvertük! biggrin Kosárlabdáról van szó! 71-15! (>w<)/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 11:56 am
Molylepke Csomagválogató. biggrin De no para, egyszerre max 8 kilót ha emelhettem... (egész nap meg úgy 2-300 kilót xd ). De milyen jó karizmod lesz pár hét múlva biggrin @Hanna: gratula :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2011 12:26 pm
III_Kisrajczy_III Ma az történt hoooooooooooooooogy ... semmi, csak az átlagos hétfői nap, kisebb csavarral. Ugyanis hirtelen megtetszettem 4 lánynak is, abból 3 hallottam, hogy megyek CsSz-be (jobbak kedvéért.: Csillag Születikbe), 2 szóke és 1 pedig C-tipusú állampolgár. Vagy mondjam inkább, hogy hiperpigmentált? Gondolom az, hogy mész a CsSz-be, az csak rásegített a szimpivé tételedre (vagy legalábbis remélem), és nem csupán kiváltotta... Én ma ismét koriztam, de valószínűleg a fáradtság miatt kevésbé ment (igaz, én még amatőrnek tartom magam az éles kanyar, a hátramenet, a hirtelen oldalas befékezés és a "trükkök" terén). Egy cuki kislány (3 éves kb) megtapogatta a műszőrmeszegélyt a kabátomon, meg egyszer egy kis ideig fogta egyik oldalról az apja kezét, a másikról az enyémet, és úgy mentünk egy picit biggrin Persze aztán az apjával maradt. És egy félrepostázott levelet visszavittem a postára, mondták, hogy valamelyik vörös postaládába is bedobhattam volna (nemigen szoktam azokat használni, így nem jutott eszembe).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|