|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 01, 2010 11:03 am
Legyen Megan, Shawn, Jay, Laura? Vagy más?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2010 10:35 am
Shawn? biggrin de megint alkalmazkodóképes vagyok, ha van más ötlet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2010 3:10 pm
napsugar Shawn? biggrin de megint alkalmazkodóképes vagyok, ha van más ötlet Most én is itt nincs nagyon ötletem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 10, 2010 10:52 am
Legyen Shawn.
Shawn mit tudsz édesapád munkájáról?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2010 3:40 am
Sziasztok!
Elnézést kérek az inaktivitásom miatt, de rengeteg dolog történt velem az elmúlt hetekben, ezért nem volt időm Gaiával foglalkozni. Sajnos, főleg nem volt időm a Rich Mob-ra. De, szerencsére, immár van időm, és kaptam egy kis löketet is, ami megihletett. De!
Kárpótlásul, két újabb Maru'Knox törvényt osztok meg veletek. Ezek a törvények minden esetben helytállnak! Minden részre igazak!
A törvények pedig:
A gyilkosságokat elkövetheti bármelyik szolgáló, de magától nem cselekedhet! Azaz, kell, hogy legyen egy személy, aki befolyással van rá!
Nem létezik zárt szoba! A gyilkosnak mindig van módja arra, hogy kijusson!
Ha átgondoljátok az új törvényeket az előző részekkel kapcsolatban, akkor rájöhettek, hogy hatalmas segítséget kaptatok.
Sok sikert a továbbiakhoz! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2010 6:40 am
Szolgálók közé tartozhat Kuro?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2010 8:14 pm
Jó kérés! Nagyon jó! smile
Visszautasítom a választ.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2010 4:38 pm
Emberek!
Gatyákat felkötni! Agyakat izzítani! Hamarosan jön az új fejezet és mindent a feje tetejére állít!
Amúgy kérek valami aktivitást... légyszi... Írjatok hülyeségeket, vagy akármi,csak legyetek kicsit aktívak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2010 4:39 pm
 Shawn Azt nem tudom, hogy pontosan mit csinál.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2010 6:23 am
Ismered a titkos helyeket a házban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 6:43 am
 Shawn Mikor, nagyon kicsi voltam és még a Richmore házban éltünk anyuval, egyszer eltévedtem. Furcsa folyosók voltak mindenfelé, szűkek és sötétek voltak. De végül megtaláltak. De, az egész olyan álomszerű. Lehet, hogy meg sem történt. De, azt a helyet soha többet nem találtam meg újra a házban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2010 9:52 am
Beszéltél édesapáddal arról, hogy miért szeretne szorosabb kapcsolatot kiépíteni veled?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2010 2:48 am
Shawn mikor láttad utoljára Sera ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2010 5:42 pm
 Shawn -Nem tudom. Mióta mondta, hogy szeretne többet találkozni velem, azóta, csak egyszer láttam. Kedves volt, beszélgettünk, de semmi más. -Sera-t este láttam utoljára.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2010 5:47 pm
Hát, hamarosan elérjük a finálét... És, ezzel befejeződik a Rich Mob játék. Mindazonáltal nem kell félni! amennyiben lesz elég érdeklődő, egy új történet fog indulni! A játékmező ugyan az lesz, a szereplők maradnak, de a történet más irányt fog venni! Előkerül az igazi indíték és talán meglátjuk a fényt az alagút végén! A szabályok változni fognak. Nem lesz belépő és a nyeremény összege a tízszeresére fog nőni, azaz, a megnyerhető összeg 100000 arany lesz! Addig is kellemes gondolkodást mindenkinek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|