|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 05, 2010 10:22 am
III Slash III bibortetu Ja, oké nem tudtam. burning_eyes Nem. Úgy tűnik nem is fogom. Q: The auction is over, where is my gold/items? A: Sometimes there is a lag that occurs at the end of an auction which does not send the gold/items to their respected owner. In the event this happens, the seller manually accepting the final bid placed may fix this. ha 1 nap múlva se lesz meg, akkor írj ambunak Nos ez érdekes, mert mindkét opció nyitva állt a vevőim számára, de ők inkább vették, mint licitáltak. Mindegy, várok még.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 1:30 am
hát az aukciós cucc, nekem is 1-2 nap múlva érkezett meg... még várj egy kicsit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:12 am
Ez megnyugtató. Várok, várok. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:21 am
elértem a kitűzött 5 milliós célt blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 4:24 am
napsugar elértem a kitűzött 5 milliós célt blaugh heart grat. következő szint a mágikus 10 millió : D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 6:04 am
meg sem állok 10 millióig xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 9:12 am
de nekem nem megy crying hogy csinaljatok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:06 am
francba már avval a rohadt botossal neutral van egy gyerek, Hitec HS311, aki minden nagyobb mispricet megkap, még úgyis, hogy online sincs...előbb is lenyúlt előlem egy 2 milliós cathulut (a 20 milliósat) pedig tényleg gyors voltam...azt nem értem miért nem banolják már, mikor teljesen egyértelmű a szitu neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:10 am
kitudja talan nem is tudom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:13 am
de meg mondjatok,hogy kell ahogy ti szoktatok,hogy ismeteje a masik irasat hogy kell? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:31 am
Hyugai Hinata de meg mondjatok,hogy kell ahogy ti szoktatok,hogy ismeteje a masik irasat hogy kell? redface ne postolj kétszer egymás után kérlek, ott a szerkesztés gomb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:34 am
oke oke koszi[elobszor kapjam meg aszt a gombot mert nekem nem magyar biletyuzetem van emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 11:13 am
Hyugai Hinata oke oke koszi[elobszor kapjam meg aszt a gombot mert nekem nem magyar biletyuzetem van emo az mind1 milyen billentyűzeted van, a honlapon van az edit gomb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 2:42 pm
ez egyszerűen ment, grat xD általában pedig nem szokott ennyire könnyen menni a dolog smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|