|
|
|
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 2:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 12:49 pm
poprosimy duzo kolorowych foteli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:18 pm
dobra dobra nie przechalaj sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:36 am
sea-coast dobra dobra nie przechalaj sie smile a twuj jak wyglada !!!!!!!!!!!!!!!!! muj przynajmniej ma niebieskie sciany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:37 pm
kwiat sea-coast dobra dobra nie przechalaj sie smile a twuj jak wyglada !!!!!!!!!!!!!!!!! muj przynajmniej ma niebieskie sciany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin narzedzie pracy hest wazniejsze od scian wazne ze moje dziecko ma dacg nad głową blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 9:27 am
sea-coast kwiat sea-coast dobra dobra nie przechalaj sie smile a twuj jak wyglada !!!!!!!!!!!!!!!!! muj przynajmniej ma niebieskie sciany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin narzedzie pracy hest wazniejsze od scian wazne ze moje dziecko ma dacg nad głową blaugh ale spi nadal na podłodze cicicici moja tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:38 pm
kwiat sea-coast kwiat sea-coast dobra dobra nie przechalaj sie smile a twuj jak wyglada !!!!!!!!!!!!!!!!! muj przynajmniej ma niebieskie sciany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin narzedzie pracy hest wazniejsze od scian wazne ze moje dziecko ma dacg nad głową blaugh ale spi nadal na podłodze cicicici moja tez ja mam chociaz dywan blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 11:48 pm
sea-coast kwiat sea-coast kwiat sea-coast dobra dobra nie przechalaj sie smile a twuj jak wyglada !!!!!!!!!!!!!!!!! muj przynajmniej ma niebieskie sciany biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin narzedzie pracy hest wazniejsze od scian wazne ze moje dziecko ma dacg nad głową blaugh ale spi nadal na podłodze cicicici moja tez ja mam chociaz dywan blaugh zaraz bedz e lozeczko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 3:46 am
a ja bym tak ladnie, ladnie poprosila o pokoik nr 108... byle wysoko (najlepiej na strychu) i z dala od zgielku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 2:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:03 am
Kitty-ShadowCat a jeśli tak to poproshu bardzo ładnie o pokoik nr. 63. będu mieszkać z wodzusiem blaugh zaraz dopisze 63... silvery musisz mieci powyrzej 50 postow w gildii a masz 7
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:19 am
Sayokun Kitty-ShadowCat a jeśli tak to poproshu bardzo ładnie o pokoik nr. 63. będu mieszkać z wodzusiem blaugh zaraz dopisze 63... silvery musisz mieci powyrzej 50 postow w gildii a masz 7 wybacz, zrozumialam ze chodzi o posty w ogole... sweatdrop przy moimn dostepie (tfu tfu) do internetu to troche potrwa zanim dojde do 50... nie szkodzi. mam tylko nadzieje ze do tego czasu nikt mi nie zwinie sprzed nosa pokoju wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 2:33 pm
Sayokun Kitty-ShadowCat a jeśli tak to poproshu bardzo ładnie o pokoik nr. 63. będu mieszkać z wodzusiem blaugh zaraz dopisze 63... silvery musisz mieci powyrzej 50 postow w gildii a masz 7 dziękooje shlicznie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:16 am
Ja poprosze 2-osobowa granatowa kanape dla mnie i Night_Lady. Dla siebie poprosze takze pokoik nr 818 na strychu Wielki dzieki z gory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|