|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 10:31 am
Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:08 pm
Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:52 am
alexvandom Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:53 am
Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! a moze laskawie zajrzyj na pierwsza strone poradnika gdzie masz krok po kroku wytlumaczone scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 2:57 am
Libido69 A ja chcialam pochwalic pania Omege ^_^ Z tym przewodnikiem to naprawde GENIALNA robota 3nodding heart No i ratuje od bycia szarym noobsem wink dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am
kingus alexvandom Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp 3nodding zgadza siem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:56 am
Christoff_Gangrell kingus alexvandom Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp 3nodding zgadza siem.... Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:12 pm
Neilameane Christoff_Gangrell kingus alexvandom Neilameane Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?! A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp 3nodding zgadza siem.... Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc... To janie wiem dlaczego confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 11:40 pm
Neilameane Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc... Jeżeli nam nie powiesz co pisze w tym okienku to możemy tylko strzelać na oślep powody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 5:24 am
PointZer0 Neilameane Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc... Jeżeli nam nie powiesz co pisze w tym okienku to możemy tylko strzelać na oślep powody... Kiedy kilkam na zakup domu to wyskakuje cos takiego: "Every Gaia user who wants a home gets one for free; once you choose a style changing it costs 1,000 gold. " A kiedy na "remodel" to :"You must first select a house before you can remodel."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 6:33 am
Gdy chce kupic cos w markecie i klikam Buy Now to musze wpisac swoje hasło? Tak ? A co dlaej... To co na pierwszej stronie? Bo ja dzialam ostatnio na wariackich papierach i nic nie rozumiem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 17, 2005 7:05 am
Neilameane Kiedy kilkam na zakup domu to wyskakuje cos takiego: "Every Gaia user who wants a home gets one for free; once you choose a style changing it costs 1,000 gold. " A kiedy na "remodel" to :"You must first select a house before you can remodel." i tu lezy pies pogrzebany: musisz najpierw 'select' domek, zebys potem mogla go 'remodel' ^^ kliknij na wybrany model domu - wybuduja ci go za darmo:  (a poza tym na pierwszej stronie przewodnika jest bardzo ladnie wytlumaczone, jak sie dorobic wlasnego domku... czy nikt tego nie czyta? gonk ) @alex: a co ma byc dalej? po wpisaniu hasla i kliknieciu na 'confirm sale' rzecz jest zakupiona i siedzi w twoim inventory 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|