Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Neilameane

PostPosted: Fri Apr 15, 2005 10:31 am

Podstawowe pytanie. Jak tu do cholery kupic dom?!
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:08 pm

Neilameane

A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:52 am

alexvandom
Neilameane

A więc ... Idziesz do Aekea city i tam po prawej, pierwszy swiecacy sie budynek to house comission. wchodzisz i klikasz pierwsza ramke u gory, placisz tysiaka i ybierasz styl w jakim chcesz mmiec swoj domek

jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:53 am

Neilameane

a moze laskawie zajrzyj na pierwsza strone poradnika gdzie masz krok po kroku wytlumaczone scream

Omega Sun
Captain

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 2:57 am

Libido69
A ja chcialam pochwalic pania Omege ^_^ Z tym przewodnikiem to naprawde GENIALNA robota 3nodding heart No i ratuje od bycia szarym noobsem wink

dziekuje heart
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 5:42 am

kingus
alexvandom
Neilameane

jak wybierasz domek za pierwszym razem nie trzeba nic placic...chyba. przynajmniej ja nic nie placilam xp

3nodding zgadza siem....

Christoff_Gangrell

Neilameane

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 9:56 am

Christoff_Gangrell
kingus
alexvandom
Neilameane

3nodding zgadza siem....

Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc...
PostPosted: Sat Apr 16, 2005 10:12 pm

Neilameane
Christoff_Gangrell
kingus
alexvandom
Neilameane

3nodding zgadza siem....

Już probowalam, ale to ustrojstwo ciagle tylko jakies okienko wyswietla. Mam juz 2000g i nadal nic.... Szmelc...

To janie wiem dlaczego confused

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

PointZer0

PostPosted: Sat Apr 16, 2005 11:40 pm

Neilameane

Jeżeli nam nie powiesz co pisze w tym okienku to możemy tylko strzelać na oślep powody...
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 5:24 am

PointZer0
Neilameane

Jeżeli nam nie powiesz co pisze w tym okienku to możemy tylko strzelać na oślep powody...

Kiedy kilkam na zakup domu to wyskakuje cos takiego: "Every Gaia user who wants a home gets one for free; once you choose a style changing it costs 1,000 gold. " A kiedy na "remodel" to :"You must first select a house before you can remodel."

Neilameane

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 6:33 am

Gdy chce kupic cos w markecie i klikam Buy Now to musze wpisac swoje hasło? Tak ? A co dlaej... To co na pierwszej stronie? Bo ja dzialam ostatnio na wariackich papierach i nic nie rozumiem redface
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 7:05 am

Neilameane
Kiedy kilkam na zakup domu to wyskakuje cos takiego: "Every Gaia user who wants a home gets one for free; once you choose a style changing it costs 1,000 gold. " A kiedy na "remodel" to :"You must first select a house before you can remodel."

i tu lezy pies pogrzebany: musisz najpierw 'select' domek, zebys potem mogla go 'remodel' ^^ kliknij na wybrany model domu - wybuduja ci go za darmo:
User Image
(a poza tym na pierwszej stronie przewodnika jest bardzo ladnie wytlumaczone, jak sie dorobic wlasnego domku... czy nikt tego nie czyta? gonk )

@alex: a co ma byc dalej? po wpisaniu hasla i kliknieciu na 'confirm sale' rzecz jest zakupiona i siedzi w twoim inventory 3nodding

MissTao
Crew

Christoff_Gangrell

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 6:55 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 3:07 am

Omega Sun
Captain

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 4:08 am

Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games