Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Fri May 20, 2005 6:59 am

FeaRan
Ibris
Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez...
z tych tytulow znam tylko Mononoke, huh...czuje sie niedouczona.. sweatdrop chcialabym teraz obejrzec jakies ladne romantyczne anime...teraz ogladam Trinity Blood i to ma w sobie cos z romantyzmu..ale to nie to.. 3nodding
romantyczne... popytaj Kage (znaczy Goth'a) ^^ On powinien cos znac z tych klimatow.
A z tych filmow wyzej, najbardziej polecam Tonari No Totoro. Przesympatyczne 3nodding
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:14 am

Ibris
FeaRan
Ibris
Ja bym chciala obejrzec Grobowiec Swietlikow. Wtedy obejrze ostatnia pozycje z mojej wielkiej 4 XD (Grobowiec, Totorek, Mononoke i Sen to Chihiro). To podobno wyciskacz lez...
z tych tytulow znam tylko Mononoke, huh...czuje sie niedouczona.. sweatdrop chcialabym teraz obejrzec jakies ladne romantyczne anime...teraz ogladam Trinity Blood i to ma w sobie cos z romantyzmu..ale to nie to.. 3nodding
romantyczne... popytaj Kage (znaczy Goth'a) ^^ On powinien cos znac z tych klimatow.
A z tych filmow wyzej, najbardziej polecam Tonari No Totoro. Przesympatyczne 3nodding
w sumie to nie musze pytac, trzymam wlasnie plytke z Gravitation od kingusia, to dopiero jest porcyjka romantyzmu..w wykonaiu chlopcow, czyli nie dla wszystkich, ale mi sie bardzo podoba xd

SangekiNoYoru

Gailenquen

PostPosted: Fri May 20, 2005 7:18 am

FeaRan
w sumie to nie musze pytac, trzymam wlasnie plytke z Gravitation od kingusia, to dopiero jest porcyjka romantyzmu..w wykonaiu chlopcow, czyli nie dla wszystkich, ale mi sie bardzo podoba xd
...no jak chcesz jakies romanse czy cos, to Fushigi Yuugi XDDD
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:27 am

Ibris
FeaRan
na pewno kiedys obejrze 3nodding a tymczasem ide ja juz smile *idzie juz*

SangekiNoYoru

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Tue May 24, 2005 1:04 pm

Ibris
FeaRan

fushigi yuugi...błeh. nie bylam w stanie obejrzec tego do konca xp
PostPosted: Wed May 25, 2005 4:32 am

kingus
Ibris
FeaRan

fushigi yuugi...błeh. nie bylam w stanie obejrzec tego do konca xp
crying heart heart SAIKANO heart heart crying
(po raz n-ty wspominam o tym anime.. xp )

SangekiNoYoru

Autark

PostPosted: Sun May 29, 2005 2:19 pm

FeaRan
crying heart heart SAIKANO heart heart crying
(po raz n-ty wspominam o tym anime.. xp )

Tak Saikano jest niezle. Jak chcecie prosta w odbiorze romantyczna komedie to zobaczcie Onegai Teacher. No i skonczcie z tym yaoi.
PostPosted: Mon May 30, 2005 10:12 am

hmm..ja polecam Angel Sanc wprawdzie jest to jakby tylko zapowiedź bo tyko 3 ep crying ale trudno no..jest jeszce manga i to w całej seri razz
A yaoi jest fajne 4laugh

yakimoto

Autark

PostPosted: Mon May 30, 2005 10:39 am

yakimoto
hmm..ja polecam Angel Sanc wprawdzie jest to jakby tylko zapowiedź bo tyko 3 ep crying ale trudno no..jest jeszce manga i to w całej seri razz
A yaoi jest fajne 4laugh

Angel Sanctuary naprawde jest oki no ale rozmowe o yaoi lepiej zostawic na topik ku temu przeznaczony (jest taki).
PostPosted: Tue May 31, 2005 6:57 am

Autark
yakimoto
A yaoi jest fajne 4laugh

Angel Sanctuary naprawde jest oki no ale rozmowe o yaoi lepiej zostawic na topik ku temu przeznaczony (jest taki).
ale yaoi JEST fajne xp heart a poza tym jest ono obecne przeciez i w mandze i w anime..wiec tematy sie jakby zazebiaja ze tak powiem... 3nodding

SangekiNoYoru

Autark

PostPosted: Tue May 31, 2005 7:54 am

FeaRan
ale yaoi JEST fajne xp heart a poza tym jest ono obecne przeciez i w mandze i w anime..wiec tematy sie jakby zazebiaja ze tak powiem... 3nodding

Prosilem, co nie sad . W anime i mandze jest tez mowa o sepuku ale czy to powod by popelniac samobujstwo?
PostPosted: Tue May 31, 2005 8:05 am

Autark
FeaRan

Prosilem, co nie sad . W anime i mandze jest tez mowa o sepuku ale czy to powod by popelniac samobujstwo?

Hmm.. troszeczke nie trafiles z ta aluzja.. bo FeaRan nie napisala "pieprzcie sie wszyscy faceci wspolnie bo tak jest w yaoi", tylko ze manga i anime to tematy, ktore zawieraja poszczegolne dzialy, takie jak yaoi...

Kagenoyami

yakimoto

PostPosted: Tue May 31, 2005 9:34 am

Zgadzam sie z przedmowca, przeciez nikt tutaj nie twierdzi tak jak Rei Kashino ,ze w zyciu chece tylko "jesc, pic i pieprzyc sie" wink anime i manga maja wiele wspolnego..a yaoi i yuri to tak samo.
PostPosted: Tue May 31, 2005 9:44 am

yakimoto
nikt tutaj nie twierdzi tak jak Rei Kashino ,ze w zyciu chece tylko "jesc, pic i pieprzyc sie" wink

Rozwalila mnie pozniejsza reakcja dyrektora xd
Tak dla niewtajemniczonych - chodzi nam o bohatera romansidla pod tytulem "Mars"

Kagenoyami

Autark

PostPosted: Tue May 31, 2005 10:27 am

Sorki, naprawde nie trafilem z ta aluzja sad
Zreszta sam jestem sobie winien wywolujac ta rozmowe.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 20 21 22 23 24 25 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games