|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 6:48 am
Daedhel ZebraDeath Daedhel to może ja się pochwalę: zamierzam zamordować ludzi w wydziale nauk humanistycznych na Uniwersytecie w Edynburgu przy użyciu szpilki, ołówka, gumki do włosów i nitki dentystycznej. stare why? bo powinni podjąć JAKąKOLWIEK decyzję odnośnie mojego przyjęcia na studia do końca marca. stare A TERAZ jest koniec marca. Napisałam już dwa razy tego samego maila z nadzwyczaj uprzejmą prośbą o wyjaśnienie. Nadzwyczaj uprzejmie zignorowali te maile. scream *wychodzi z siebie i staje obok* dupki blade no. ale Ty i humanistyka?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 11:07 am
lol,skoro można się pochwalić - ja,ponoć małogabarytowa blondynka powiedziałam sobie dzisiaj 'dajcie mi punkt podparcia,a poruszę ziemię.'
i przeniosłam stół. absolutnie sama. i jestem wręcz absolutnie dumna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 11:22 am
ZebraDeath dupki blade no. ale Ty i humanistyka?! a to ja się już ogłaszałam, że niniejszym wiążę swą przyszłość z archeologią (przynajmniej na razie)... ja jestem i ścisłowcem i humanistką, tak pół na pół... A tak w ogóle to do końca marca okazało się, że to tylko termin zalecany. Do 9 maja mogą marudzić nad decyzjami. I tak już tych w Edynburgu nie lubię, bo nie chcieli mi nawet odpisać. stare Nadęte zsnobiałe zgredy jedne. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 5:39 am
Daedhel ZebraDeath dupki blade no. ale Ty i humanistyka?! a to ja się już ogłaszałam, że niniejszym wiążę swą przyszłość z archeologią (przynajmniej na razie)... ja jestem i ścisłowcem i humanistką, tak pół na pół... po co ci to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 31, 2008 12:33 pm
Jukatan Daedhel ZebraDeath dupki blade no. ale Ty i humanistyka?! a to ja się już ogłaszałam, że niniejszym wiążę swą przyszłość z archeologią (przynajmniej na razie)... ja jestem i ścisłowcem i humanistką, tak pół na pół... po co ci to? jeszcze nie wiem, nie myślałam nad tym. Żeby jeździć po całym świecie w najegzotyczniejsze miejsca na wykopaliska? Żeby sprzątać w muzeum? Żeby badać zaschnięte trupy? Żeby dziennikarzyć? Żeby siedzieć w domu i nic nie robić? Żeby siedzieć w domu i ruszać palcem w bamboszu? Jeszcze nie wiem. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 12:15 pm
Daedhel Jukatan Daedhel ZebraDeath dupki blade no. ale Ty i humanistyka?! a to ja się już ogłaszałam, że niniejszym wiążę swą przyszłość z archeologią (przynajmniej na razie)... ja jestem i ścisłowcem i humanistką, tak pół na pół... po co ci to? jeszcze nie wiem, nie myślałam nad tym. Żeby jeździć po całym świecie w najegzotyczniejsze miejsca na wykopaliska? Żeby sprzątać w muzeum? Żeby badać zaschnięte trupy? Żeby dziennikarzyć? Żeby siedzieć w domu i nic nie robić? Żeby siedzieć w domu i ruszać palcem w bamboszu? Jeszcze nie wiem. xd nie wiem jak jest w innych krajach... ale przygotuj sie na powtorke historii od 40 000 BC, koptyjski, łacinę i grekę, oraz miesiac wakacji zajety. niekoniecznie pojedziesz do egzotycznego kraju - mozesz sie zajac np. archeologia praslowianska... czechy nie sa zbyt egzotyczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 12:08 pm
Jukatan nie wiem jak jest w innych krajach... ale przygotuj sie na powtorke historii od 40 000 BC, koptyjski, łacinę i grekę, oraz miesiac wakacji zajety. niekoniecznie pojedziesz do egzotycznego kraju - mozesz sie zajac np. archeologia praslowianska... czechy nie sa zbyt egzotyczne... eee tam, jestem dobrej myśli! Zdecydowałam się już! Zdaję TYLKO TOEFLA iBT i za pierwszy wybór mam archeologię w Glasgow *lewituje w uniesieniu nad wspaniałością Glasgow* rolleyes Jak tam się nie dostanę, skorzystam z bezwarunkowej oferty studiów w Aberdeen. (które też jest świetne) Na wakacjach będę miała możliwość wyjazdów na wykopki, ale nieobowiązkową. Przez trzy pierwsze lata powinnam jeździć w czasie wiosennej przerwy świątecznej na 6-dniowe wyjazdy na wykopalisko organizowane przez uniwerek. Albo muszę innym sposobem w ciągu swoich studiów zaliczyć trzy tygodnie wykopalisk. Tyle. rolleyes A czemu Ty wybrałaś archeologię, skoroś taka nieszczęśliwa teraz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 2:53 pm
dostałem podwyżkę kieszonkowego o 10 zł xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 2:22 am
gratulacje.
a ja gemma pożyczył wacom tablet bamboo i teraz wspólnie modlimy sie do niego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 5:29 am
ichabot dostałem podwyżkę kieszonkowego o 10 zł xp stressed jesteś wielki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 6:51 am
Sama własnoręcznie upiekłam zebrę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 8:19 am
Sasori69 Sama własnoręcznie upiekłam zebrę. hyhyhy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 8:41 am
pani psychol Sasori69 Sama własnoręcznie upiekłam zebrę. hyhyhy mrgreen I teraz już wiadomo dlaczego jest death XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 8:58 am
Daedhel A czemu Ty wybrałaś archeologię, skoroś taka nieszczęśliwa teraz? napisalam gdzies, ze jestem nieszczesliwa? D: jak szlam na te studia, to z usmiechem na ustach, wyobrazajac sobie siebie z lopata w reku i kapeluszu a'la indiana jones, spieczona sloncem, w krotkich spodniach ii obcislej bluzce... po miesiacu studiowania uswiadomilam sobie, ze nie jest wcale tak rozowo, poza tym - duzo roboty papierkowej, planigrafii, stratygrafii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|