|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:27 pm
]Goth bless[ pogralbym sobie w KOTOR'a II, ale mam za slaby sprzet crying ja tez...ale 1 mi nie dzialala dobrze bo nie wspolpracowala z moja karta graficzna..nawet po zainstalowaniu detonatorow nie dzialaa poprawnie bo po wylocie z Taris i podczas ladowania na dantoine mi wychodzilo z gry a nie bylo w tamtym momencie autosave'a i nie moglem w ten sposob dalej grac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:29 pm
jak bylem na Episode II to byly z 4 osoby w kinie.......... biggrin do tego byla to jedna z niewielu projekcji z napisami..... 3nodding a zeby bylo full szczescia to bylem za darmo! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:30 pm
Vykk ]Goth bless[ pogralbym sobie w KOTOR'a II, ale mam za slaby sprzet crying ja tez...ale 1 mi nie dzialala dobrze bo nie wspolpracowala z moja karta graficzna..nawet po zainstalowaniu detonatorow nie dzialaa poprawnie bo po wylocie z Taris i podczas ladowania na dantoine mi wychodzilo z gry a nie bylo w tamtym momencie autosave'a i nie moglem w ten sposob dalej grac crying aaaa.. no to jestesmy razem na glodzie wink Kurde, ja pamietam jak w Jedi'a jedyneczke sobie ciupalem na moim staruszku... to byly czasy... przeszedlem oczywiscie calego... to byla gierka... albo robimy chyba offtopic eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:32 pm
opcy jak bylem na Episode II to byly z 4 osoby w kinie.......... biggrin do tego byla to jedna z niewielu projekcji z napisami..... 3nodding a zeby bylo full szczescia to bylem za darmo! xd xd ... ... ... but it's a bloody sea bird, dude! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:34 pm
]Goth bless[ opcy jak bylem na Episode II to byly z 4 osoby w kinie.......... biggrin do tego byla to jedna z niewielu projekcji z napisami..... 3nodding a zeby bylo full szczescia to bylem za darmo! xd xd ... ... ... but it's a bloody sea bird, dude! scream no ba.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:49 am
opcy jak bylem na Episode II to byly z 4 osoby w kinie.......... biggrin do tego byla to jedna z niewielu projekcji z napisami..... 3nodding a zeby bylo full szczescia to bylem za darmo! xd xd ja ja z bratem bylam, to film sie chyba ze trzy razy urwal.... Swoja droga, mam nadzieje, ze III czesc bedzie dobra, bo Mroczne Widmo to byla porazka, Atak klonow powiedzmy ze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:58 am
ach..no dobra, przeczekam na forum ten najazd istot z dawnych, dawnych czasow, z odleglej galaktyki...^^' nie za bardzo interesuje sie Gwiezdnymi Wojnami, aczkolwiek obejrzalam Atak Klonow i sie zawiodlam..tresciowo film lezal i kwiczal. ofkors obejrze Zemste Sithow, zobaczymy, zobaczymy..:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:01 am
Taaa - mam nadzieje. W kazdym badz razie bedzie to lepsze od I (wszystko jest lepsze od jedynki - brrrrr - Misaaa glupi Juuusaaa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:33 pm
Ja tego nie rozumiem, dlaczego I tak strasznie się nie podobała fanom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:46 pm
FeaRan ach..no dobra, przeczekam na forum ten najazd istot z dawnych, dawnych czasow, z odleglej galaktyki...^^' nie za bardzo interesuje sie Gwiezdnymi Wojnami, aczkolwiek obejrzalam Atak Klonow i sie zawiodlam..tresciowo film lezal i kwiczal. ofkors obejrze Zemste Sithow, zobaczymy, zobaczymy..:> wymaganie od Gwiezdnych Wojen jakis glebokich przekazow moralnych/filozoficznych wynika ze zlego podejscia do tego filmu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:27 am
opcy FeaRan ach..no dobra, przeczekam na forum ten najazd istot z dawnych, dawnych czasow, z odleglej galaktyki...^^' nie za bardzo interesuje sie Gwiezdnymi Wojnami, aczkolwiek obejrzalam Atak Klonow i sie zawiodlam..tresciowo film lezal i kwiczal. ofkors obejrze Zemste Sithow, zobaczymy, zobaczymy..:> wymaganie od Gwiezdnych Wojen jakis glebokich przekazow moralnych/filozoficznych wynika ze zlego podejscia do tego filmu 3nodding w sumie racja..czasem nalezy sie czlowiekowi jakis odpoczynek psychiczny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:13 am
YumiTao Kr󬥳two Niebieskie <-- swietny film xd historyczny i 100 razy lepszy od Aleksandra xd tez juz widzialam ^^ Swietne^^ Aczkolwiek Aleksander tez byl niezly.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|