|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:18 am
Omega Sun Delein *puff* W glowie mi sie kreci... Chyba zachoruje gonk lyknij sobie (do wyboru): -3 vit C i dwa rutinoskorbiny (na raz) -jedno opakowanie fervexu -filizanke goracej wody z amolem i jutro bedziesz zdrowa 3nodding Od tygodnia biore cholinex, bo gardlo mnie boli...a dzisiaj wstalam, swiat mi zawirowal, poszlam sie wykapac i chyba mam goraczke...caly czas mi sie w glowie kreci...gripexa wzielam... *leci poszukac lekarstw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:22 am
ninja bry dzin ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:22 am
Twisted_Exile ninja bry dzin ninja twisted o! roznegliżowana mikołajka - słodko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:24 am
Twisted_Exile ninja bry dzin ninja twisted dzien dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:24 am
Jaswinder Omega Sun -filizanke goracej wody z amolem blah... fuj.. jak na mnie to 1 opcja najlepsza... I bardzo skuteczna. Polecil mi ja bardzo mily (i przystojny) farmaceuta z Krakowa (wiec na pewno ta metoda jest bezpieczna dla zdrowia). Po jednym dniu chorobsko przechodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:25 am
Twisted_Exile ninja bry dzin ninja twisted hey Twist
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:26 am
Omega Sun Jaswinder Omega Sun -filizanke goracej wody z amolem blah... fuj.. jak na mnie to 1 opcja najlepsza... I bardzo skuteczna. Polecil mi ja bardzo mily (i przystojny) farmaceuta z Krakowa (wiec na pewno ta metoda jest bezpieczna dla zdrowia). Po jednym dniu chorobsko przechodzi 3nodding powiadasz? nawet z takim amolem sprzed jakichś 10 lat? (no dobra... może trochę więcej...) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:27 am
aaaaaaaaale gdzie tam... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:28 am
Danthes EvilYuki witam... 4laugh i chyba zegnam... bo musze lekcje odrobic crying witaj chyba jakoś inaczej wyglądasz razz mama! Zmieniam av'a pare razy w tygodniu :XP: av tez czlowiek, skoro ja codziennie mam inna kreacje, on tez moze, kurde. chrzaniona babka od matmy zadala nam nauczyc sie na pamiec zadan z tegorocznej probnej matury :XP: kogo udusze z wscieklosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:28 am
Delein Od tygodnia biore cholinex, bo gardlo mnie boli...a dzisiaj wstalam, swiat mi zawirowal, poszlam sie wykapac i chyba mam goraczke...caly czas mi sie w glowie kreci...gripexa wzielam... *leci poszukac lekarstw* jak na gardlo to: 1) zjedz glowke czosnku 2) odizoluj sie od ludzi do czasu az przestaniesz smierdziec Nigdy nie mialam odwagi przetestowac tej metody ale podobno dziala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|