|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:57 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray oi oi oi narescie wstalem o 10... yyy...jakas sobie nie przypominam aby Wodorosty mialy zly chumor wink humor, idzie apokalipsa.. bo jednak... to ta apokalipse granatem poczestuj... a ja dzisiaj ide wkoncu do fryzjera mrgreen Nevada poczestuje xp uu laa z jakiej okazji... jakas pania Kirayowa poznales ? po Nevadzie odrazu padnie...bo to pala prawdziwi faceci wink tia...poznalem...zwlaszcza ze od kompa nie odchodzilem ostatnio i tylko w Ragnaroka pocinalem...ale wiesz podobno fryzjerka nei jest zla wink blaugh ide jakies porzadki porobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:58 am
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray, pisal Pawel... jest wieksza lipa niz myslalem... bo on nic nie ma na sylwestra, moi starzy jednak nie jada, a jesli to powiedza mi w ostatniej chwili to ja sie nie dziwie skad ten nastroj... az taki powieszchowny nie jestem by tym sie martwic.... dobra dobra...ja cie znam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:00 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray, pisal Pawel... jest wieksza lipa niz myslalem... bo on nic nie ma na sylwestra, moi starzy jednak nie jada, a jesli to powiedza mi w ostatniej chwili to ja sie nie dziwie skad ten nastroj... az taki powieszchowny nie jestem by tym sie martwic.... dobra dobra...ja cie znam wink to sie bier za fryzjerke.. moze dla twoich przyjaciol jakas zniszka bedzie... biggrin ty mnie znasz, ja snie znam... ale zajrzyj w przeszlosc i dowiesz sie z jakiej kategorii mam problem... bo malo byl tylko jeden od wrzesnia do matury jeden edit: ale Ciii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:07 am
Simple Plan - [Still Not Getting Any... #11] Untitled [3:57]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:20 am
nie... no ale zes se siga walnal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:21 am
Jaswinder nie... no ale zes se siga walnal lepszy rydz niz nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:22 am
ktos by może chciał buty z setu mikolaja za jakas symboliczna oplata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:23 am
Danthes ktos by może chciał buty z setu mikolaja za jakas symboliczna oplata? nie dzieki... prowadze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:31 am
Ozziu 4laugh aż mi keczup z wrażenia z kanapki wyleciał blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:32 am
Jaswinder Ozziu 4laugh aż mi keczup z wrażenia z kanapki wyleciał blaugh rece Ci sie trzesa... jak mi sie trzesly wczoraj to kielicha obalilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:39 am
Ozzwald Jaswinder Ozziu 4laugh aż mi keczup z wrażenia z kanapki wyleciał blaugh rece Ci sie trzesa... jak mi sie trzesly wczoraj to kielicha obalilem ale ja pije tylko soooczek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 2:40 am
Jaswinder Ozzwald Jaswinder Ozziu 4laugh aż mi keczup z wrażenia z kanapki wyleciał blaugh rece Ci sie trzesa... jak mi sie trzesly wczoraj to kielicha obalilem ale ja pije tylko soooczek 3nodding tez tak kiedys mialem... potem uzalerznilem sie od coca coli a nastepnie zaczalem ostro trunki walic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|