|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:27 am
Omega Sun eek ciekawa sygnaturka sweatdrop taka bardzo... hmm.. oryginalna ninja zawsze bylem inny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:29 am
Inny nie znaczy gorszy. Nekrolog w sygnaturce.. czarne ubranko.. odwracasz sie do nas plecami - zly dzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:31 am
Omega Sun Inny nie znaczy gorszy. Nekrolog w sygnaturce.. czarne ubranko.. odwracasz sie do nas plecami - zly dzien? si, ale czekam az cos mnie rozbawi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:34 am
Ozzwald Omega Sun Inny nie znaczy gorszy. Nekrolog w sygnaturce.. czarne ubranko.. odwracasz sie do nas plecami - zly dzien? si, ale czekam az cos mnie rozbawi ojjj *glask glask* ale ja Ci niestety nie potrafie pomoc. Zdecydowanie pocieszanie i poprawianie humoru nie jest moja mocna strona. Jakos tak.. zawsze przynosilo odwrotny skutek confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:37 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Inny nie znaczy gorszy. Nekrolog w sygnaturce.. czarne ubranko.. odwracasz sie do nas plecami - zly dzien? si, ale czekam az cos mnie rozbawi ojjj *glask glask* ale ja Ci niestety nie potrafie pomoc. Zdecydowanie pocieszanie i poprawianie humoru nie jest moja mocna strona. Jakos tak.. zawsze przynosilo odwrotny skutek confused nie licze na to... czekam, az ktos zacznie jakies bzdury pisac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:38 am
Omega Sun ale ja Ci niestety nie potrafie pomoc. Zdecydowanie pocieszanie i poprawianie humoru nie jest moja mocna strona. Jakos tak.. zawsze przynosilo odwrotny skutek confused mam to samo :/ (ale to zależy od nastawienia pocieszanego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:42 am
Danthes Omega Sun ale ja Ci niestety nie potrafie pomoc. Zdecydowanie pocieszanie i poprawianie humoru nie jest moja mocna strona. Jakos tak.. zawsze przynosilo odwrotny skutek confused mam to samo :/ (ale to zależy od nastawienia pocieszanego) polowa ludu tak ma, ja tez, nie nadaje sie na pocieszyciela, aczkolwiek stanow chyba nie pogarszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:45 am
...Bzdury, bzdury ... (?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:46 am
oi oi oi narescie wstalem o 10... yyy...jakas sobie nie przypominam aby Wodorosty mialy zly chumor wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:48 am
Kiray oi oi oi narescie wstalem o 10... yyy...jakas sobie nie przypominam aby Wodorosty mialy zly chumor wink humor, idzie apokalipsa.. bo jednak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:51 am
Kiray, pisal Pawel... jest wieksza lipa niz myslalem... bo on nic nie ma na sylwestra, moi starzy jednak nie jada, a jesli to powiedza mi w ostatniej chwili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:51 am
Ozzwald Kiray oi oi oi narescie wstalem o 10... yyy...jakas sobie nie przypominam aby Wodorosty mialy zly chumor wink humor, idzie apokalipsa.. bo jednak... to ta apokalipse granatem poczestuj... a ja dzisiaj ide wkoncu do fryzjera mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:52 am
Kiray Ozzwald Kiray oi oi oi narescie wstalem o 10... yyy...jakas sobie nie przypominam aby Wodorosty mialy zly chumor wink humor, idzie apokalipsa.. bo jednak... to ta apokalipse granatem poczestuj... a ja dzisiaj ide wkoncu do fryzjera mrgreen Nevada poczestuje xp uu laa z jakiej okazji... jakas pania Kirayowa poznales ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:54 am
Ozzwald Kiray, pisal Pawel... jest wieksza lipa niz myslalem... bo on nic nie ma na sylwestra, moi starzy jednak nie jada, a jesli to powiedza mi w ostatniej chwili to ja sie nie dziwie skad ten nastroj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 1:56 am
Kiray Ozzwald Kiray, pisal Pawel... jest wieksza lipa niz myslalem... bo on nic nie ma na sylwestra, moi starzy jednak nie jada, a jesli to powiedza mi w ostatniej chwili to ja sie nie dziwie skad ten nastroj... az taki powieszchowny nie jestem by tym sie martwic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|