|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:14 pm
Delein A nudze sie cholernie i ogladam Majewskiego...i nudze sie...i robilam na szydelku...i nudzilam sie... O rany rany Ib woot wooot coz za zmiana imarzu !
i wszystko jasne...ja sie niestety nie mam kiedy ponudzic poki co.... sad ale mozesz sie ponudzic za mnie.... mrgreen
216. Interpol - [Turn On The Bright Lights #02] interpol - turn on the bright lights - 02 - obstacle 1 [4:11]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:14 pm
Delein revcat Delein revcat witam wszystkich.....oi! 261. Rage Against The Machine - [Rage Against The Machine #05] Bullet In The Head [5:09] Aaye Kocur! pirate Witam Szanowna Del..... 3nodding co tam? jak tam? mrgreen 262. Rage Against The Machine - [Rage Against The Machine #06] Know Your Enemy [4:55] A nudze sie cholernie i ogladam Majewskiego...i nudze sie...i robilam na szydelku...i nudzilam sie... O rany rany Ib woot wooot coz za zmiana imarzu ! *piiiiiiiiiiisk* CZEMU MI NIE POWIEDZIAŁAŚ, ŻE MAJEWSKI LECI?! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:15 pm
Ibris Delein A nudze sie cholernie i ogladam Majewskiego...i nudze sie...i robilam na szydelku...i nudzilam sie... O rany rany Ib woot wooot coz za zmiana imarzu ! Na szydelku oO' *rispekt dla Najdzikszej* Moim ostatnim wyczynem jest wyszycie napisu na boxerkach dla Kage...
Oye, Kocur X3Anu robie sakiewko-woreczek :3 Na poczatku swego istnienia wygladal jakbym beret zaczynala, ale teraz nabiera ksztaltow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:16 pm
revcat Ibris *podpelza blizej* Dobry... Witam ! mrgreen te Pasiak ja Ciebie nie znam...ktos Ty? "dziwnym nie jest" - rzadko tu bywa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:16 pm
Delein Ibris Delein A nudze sie cholernie i ogladam Majewskiego...i nudze sie...i robilam na szydelku...i nudzilam sie... O rany rany Ib woot wooot coz za zmiana imarzu ! Na szydelku oO' *rispekt dla Najdzikszej* Moim ostatnim wyczynem jest wyszycie napisu na boxerkach dla Kage...
Oye, Kocur X3Anu robie sakiewko-woreczek :3 Na poczatku swego istnienia wygladal jakbym beret zaczynala, ale teraz nabiera ksztaltow XD Kraglych i mieciutkich? XD
...moze bys mi sweterek zrobila, co? mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:18 pm
Jaswinder revcat Ibris *podpelza blizej* Dobry... Witam ! mrgreen te Pasiak ja Ciebie nie znam...ktos Ty? "dziwnym nie jest" - rzadko tu bywa...
coz bywa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:19 pm
oglądam ten durny program szymona majewskiego tylko dlatego, ze jest tam Kubuś heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:20 pm
weee! Kubus wygrał teleturniej xd zdolniacha moj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania oglądam ten durny program szymona majewskiego tylko dlatego, ze jest tam Kubuś heart ty też mi nie powiedziałaś, ze majewski leci... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Jaswinder revcat Ibris *podpelza blizej* Dobry... Witam ! mrgreen te Pasiak ja Ciebie nie znam...ktos Ty? "dziwnym nie jest" - rzadko tu bywa... coz bywa..... bywam jesli mam ochote a nie tak jak teraz ze jestem zmuszany do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:21 pm
Jaswinder Terrorystka Frania oglądam ten durny program szymona majewskiego tylko dlatego, ze jest tam Kubuś heart ty też mi nie powiedziałaś, ze majewski leci... crying wybacz sad moj komputer sie non stop zacina..... xp dupas jeden xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:22 pm
Pasiak revcat Jaswinder revcat Ibris *podpelza blizej* Dobry... Witam ! mrgreen te Pasiak ja Ciebie nie znam...ktos Ty? "dziwnym nie jest" - rzadko tu bywa... coz bywa..... bywam jesli mam ochote a nie tak jak teraz ze jestem zmuszany do tego ty nigdy nie masz ochoty... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:23 pm
musze se walnąć tapete z Kubą >w< XD albo z Grabażem.... albo se zrobie miXa! o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kobiecie sie dajesz? eek
219. Interpol - [Turn On The Bright Lights #05] interpol - turn on the bright lights - 05 - say hello to the angels [4:28]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ty nigdy nie masz ochoty... scream A zwykle to kobieta mowi, ze ja boli glowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|