Do polls even work anymore? |
Yes |
|
33% |
[ 3 ] |
No |
|
0% |
[ 0 ] |
¯_(ツ)_/¯ |
|
66% |
[ 6 ] |
|
Total Votes : 9 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:13 pm
Saranith Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 ok...*not looking at Debi* Fawkkkk it raining! twisted twisted *glomps wing* gonk (lol rofl ) *gives nekkid hug* U know u like it XD I know I would. :3 *nekkid hugs* XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:14 pm
Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 ok...*not looking at Debi* Fawkkkk it raining! twisted twisted *glomps wing* gonk (lol rofl ) *gives nekkid hug* U know u like it XD hugs yes. Necked ones? gonk diss the nekkid hug will u? here have another one *nekkid hugs* .__. to hell with it *hugs back* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:15 pm
Jasdebi_twins Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart O______O *nosebleed* X___X ((yesh please. XD )) *grabs her a drags her to tub* yay~ ((brb bath time *drags chole with me*)) ((Sweeeetss!! Fangirl moment!! whee )) @Sayuri: *answering machine* I sowwy, I didn't know. oxo ((im back but im going to let u have a fangirl moment)) *gets in the tub* ^w^ ((Lawls, Debitto, I FLIPPING love you!! heart )) *Ish also in the tub * ^.^ Spleee ((i know i know XD)) *gives nekkid hug* spleeeeeeeeeeeeeee X3 *huggles back* Spleeee heart I'm loving today. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins *gives nekkid hug* U know u like it XD hugs yes. Necked ones? gonk diss the nekkid hug will u? here have another one *nekkid hugs* .__. to hell with it *hugs back* XD XDDDDDDDDDDDDDD *nekkid glomp* im actually sitting here nekkid while typin this im still drying off XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jasdebi_twins Saranith Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 ok...*not looking at Debi* Fawkkkk it raining! twisted twisted *glomps wing* gonk (lol rofl ) *gives nekkid hug* U know u like it XD I know I would. :3 *nekkid hugs* XDDD :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:16 pm
Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins WingedFantasyGirl11 Jasdebi_twins *gives nekkid hug* U know u like it XD hugs yes. Necked ones? gonk diss the nekkid hug will u? here have another one *nekkid hugs* .__. to hell with it *hugs back* XD XDDDDDDDDDDDDDD *nekkid glomp* im actually sitting here nekkid while typin this im still drying off XDDDXD roflmao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:16 pm
Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart ((Sweeeetss!! Fangirl moment!! whee )) @Sayuri: *answering machine* I sowwy, I didn't know. oxo ((im back but im going to let u have a fangirl moment)) *gets in the tub* ^w^ ((Lawls, Debitto, I FLIPPING love you!! heart )) *Ish also in the tub * ^.^ Spleee ((i know i know XD)) *gives nekkid hug* spleeeeeeeeeeeeeee X3 *huggles back* Spleeee heart I'm loving today. 4laugh fangirl moment? XD lmfao Sanarith:yaaaaaaaaaaaay she likes my nakie hugs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 3:18 pm
Jasdebi_twins Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart Jasdebi_twins Chloe Lockheart ((Sweeeetss!! Fangirl moment!! whee )) @Sayuri: *answering machine* I sowwy, I didn't know. oxo ((im back but im going to let u have a fangirl moment)) *gets in the tub* ^w^ ((Lawls, Debitto, I FLIPPING love you!! heart )) *Ish also in the tub * ^.^ Spleee ((i know i know XD)) *gives nekkid hug* spleeeeeeeeeeeeeee X3 *huggles back* Spleeee heart I'm loving today. 4laugh fangirl moment? XD lmfao Sanarith:yaaaaaaaaaaaay she likes my nakie hugs Squeeeeeeeee!!! Hell ******** yesh!! heart *clings to Debitto*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|