|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:21 pm
Delein Terrorystka Frania Delein no to ja ci życzę udanej zabawy biggrin heh... moglabys sobie za długa suknie kupić/uczyc/... i iść w wygodnym obuwiu sportowym wink Dzieki :] Pozyczylam ciuchy od Kagaio- gorset i spodnice do pol-lydki, wiec nici z wygodnych butow XD kurcze.... no nic.. musisz przeżyć, albo po prostu powiedz, że ci sie ten mały obcasik podłamał a twoja super kropleka nie chce załatwic sprawy (dodaj, że zawsze nosisz kropleke w torebce/kieszeni/majtkach/staniku XD )dadza ci jakies obuwie sportowe i kazdy bedzie zwracał tym razem uwage na twoje nogi niż na twój biust (: XD
ależ ja to smerfnie wymyśliłam! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:26 pm
a co ja mam wlozyc na domowke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:29 pm
EvilYuki a co ja mam wlozyc na domowke?? DRESSSS @Frania nie... nieprawda!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:31 pm
Jaswinder EvilYuki a co ja mam wlozyc na domowke?? DRESSSS @Frania nie... nieprawda!!! xp dres? nie mam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:32 pm
EvilYuki Jaswinder EvilYuki a co ja mam wlozyc na domowke?? DRESSSS @Frania nie... nieprawda!!! xp dres? nie mam crying Frania ci pożyczy xd a jak nie, to wystarczą wielgachne, włochate gacie i brudny od smaru tiszert
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:34 pm
EvilYuki Jaswinder wyciąga transparent: TH! TH!! TH!!!!!!!!!!!!!!!! blagam, nie przy jedzeniu... ale nie rozumiem... co wy od nich chcecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:35 pm
Jaswinder EvilYuki Jaswinder wyciąga transparent: TH! TH!! TH!!!!!!!!!!!!!!!! blagam, nie przy jedzeniu... ale nie rozumiem... co wy od nich chcecie? toć to ładni chłopcy są xp niedawno miałam wikse, żeby się ściąć na Billa, ale zobaczyłam jedną laskę w mojej szkole z taką fryzurą (w dodatku blond) i to mi obrzydziło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:37 pm
Jaswinder EvilYuki Jaswinder wyciąga transparent: TH! TH!! TH!!!!!!!!!!!!!!!! blagam, nie przy jedzeniu... ale nie rozumiem... co wy od nich chcecie? modnie jest sie z nich nabijac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:38 pm
EvilYuki Jaswinder EvilYuki Jaswinder wyciąga transparent: TH! TH!! TH!!!!!!!!!!!!!!!! blagam, nie przy jedzeniu... ale nie rozumiem... co wy od nich chcecie? modnie jest sie z nich nabijac XD no chyba że tak... ale lamery *nabija sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:39 pm
Jaswinder EvilYuki Jaswinder EvilYuki Jaswinder wyciąga transparent: TH! TH!! TH!!!!!!!!!!!!!!!! blagam, nie przy jedzeniu... ale nie rozumiem... co wy od nich chcecie? modnie jest sie z nich nabijac XD no chyba że tak... ale lamery *nabija sie* a tak serio... po prostu za nimi nie przepadam, ot, cala filozofia... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|