|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:52 pm
olaliscie mnie... crying ide sie powiesic...
zly zly zly humor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:55 pm
oh jej *piiisk* jass jaki on cudaczny 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:00 pm
Terrorystka Frania oh jej *piiisk* jass jaki on cudaczny 4laugh heart ale gdzie tam... nazywa się Tamino. Jest facetem z wielką pomadą... i zboczuchem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:03 pm
Delein Hy, zycze udanej zabawy...z duza iloscia winka wink Anu, idziemy z Adwokatem i znajomymi balowac w strojach wieczorowych...strach sie bac, kupilam sobie buty na niewielkim obcasie, bo musze jeszcze na studniowke miec...pozabijam sie w nich jak bogow kocham... dziekuje i wzajemnie ;D ej nie martw sie nie pozabijasz sie ;D ja tez mialam takie butki i po pierwszej godznie studniowki w nich zdjelam, bo grala szalona muzyka ;D ok ja znikam obejrzec jeden filmik i lulac ;] bo jutro do miasta wyrywam ;D buziaczki i milej nocki !! :* *puff* *.iniemamnie.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:05 pm
Miss_Karina Delein Hy, zycze udanej zabawy...z duza iloscia winka wink Anu, idziemy z Adwokatem i znajomymi balowac w strojach wieczorowych...strach sie bac, kupilam sobie buty na niewielkim obcasie, bo musze jeszcze na studniowke miec...pozabijam sie w nich jak bogow kocham... dziekuje i wzajemnie ;D ej nie martw sie nie pozabijasz sie ;D ja tez mialam takie butki i po pierwszej godznie studniowki w nich zdjelam, bo grala szalona muzyka ;D ok ja znikam obejrzec jeden filmik i lulac ;] bo jutro do miasta wyrywam ;D buziaczki i milej nocki !! :* *puff* *.iniemamnie.* Wzajemnie! Ciao!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:08 pm
*puszcza TH na fulla* YEAH!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:09 pm
Delein no to ja ci życzę udanej zabawy biggrin heh... moglabys sobie za długa suknie kupić/uczyc/... i iść w wygodnym obuwiu sportowym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:10 pm
EvilYuki olaliscie mnie... crying ide sie powiesic... zly zly zly humor... przytuuul 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:12 pm
Jaswinder *puszcza TH na fulla* YEAH!!! dziecię! surprised scream *goni ja* co ty wyprawiasz! domokun *zabiera jakąs ozdobe choinkową i rzuca w wieże*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:16 pm
Terrorystka Frania Jaswinder *puszcza TH na fulla* YEAH!!! dziecię! surprised scream *goni ja* co ty wyprawiasz! domokun *zabiera jakąs ozdobe choinkową i rzuca w wieże* khy khy khy... TH rzONdzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:17 pm
Terrorystka Frania Delein no to ja ci życzę udanej zabawy biggrin heh... moglabys sobie za długa suknie kupić/uczyc/... i iść w wygodnym obuwiu sportowym wink Dzieki :] Pozyczylam ciuchy od Kagaio- gorset i spodnice do pol-lydki, wiec nici z wygodnych butow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:18 pm
Jaswinder Terrorystka Frania Jaswinder *puszcza TH na fulla* YEAH!!! dziecię! surprised scream *goni ja* co ty wyprawiasz! domokun *zabiera jakąs ozdobe choinkową i rzuca w wieże* khy khy khy... TH rzONdzi mrgreen gonk kłamiesz definitywnie kłamies zo..! o..! widzisz jak ci nos rośnie! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|