|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:42 pm
Kimagure-chan *opa na fotelik* ninja ninja hey sis, hey... yeti stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:42 pm
Delein Hehe no na drutach dwoch to nigdy nie robilam...ale mam zamiar ^_~ Kurde trza cos robic, gdy faceta brak, ne? no fakt... -_- ja sobie albo maluje albo czytam albo cos robie byle nie myslec o braku faceta xP niestety w swieta takie mysli mnie dopadaly ze strach... i na sylwka mam zamiar sie wyszalec... hmpf...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:44 pm
zly humor... zly humor... zly... zly... zly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:45 pm
Miss_Karina Delein Hehe no na drutach dwoch to nigdy nie robilam...ale mam zamiar ^_~ Kurde trza cos robic, gdy faceta brak, ne? no fakt... -_- ja sobie albo maluje albo czytam albo cos robie byle nie myslec o braku faceta xP niestety w swieta takie mysli mnie dopadaly ze strach... i na sylwka mam zamiar sie wyszalec... hmpf... No pewno, sylwek od tego jest mrgreen A gdzie sie wybierasz, ze tak spytam? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:45 pm
Jaswinder Kimagure-chan *opa na fotelik* ninja ninja hey sis, hey... yeti stressed blaugh co robisz w sylwestra ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:48 pm
Delein Miss_Karina Delein Hehe no na drutach dwoch to nigdy nie robilam...ale mam zamiar ^_~ Kurde trza cos robic, gdy faceta brak, ne? no fakt... -_- ja sobie albo maluje albo czytam albo cos robie byle nie myslec o braku faceta xP niestety w swieta takie mysli mnie dopadaly ze strach... i na sylwka mam zamiar sie wyszalec... hmpf... No pewno, sylwek od tego jest mrgreen A gdzie sie wybierasz, ze tak spytam? :3 na jakies zadupie z paczką, jak najdalej od miasta (i od mena do ktorego wzdycham) ;] dobrze by bylo gdyby byl snieg... wtedy jeszcze lepsza zabawa ;] ;D a ty? :> z Kozą pewnie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Miss_Karina Jaswinder http://img.photobucket.com/albums/v241/Cinammon/Obraz072.jpg to jest właśnie mielki, głupi pies, ktzbił dużą, r80;ową bombkę z białą gwiazdkę swoim zamaszystym ogonem... domokun raaaaju jakiego słoooooooooooooooooodkiego pieska masz!!!! *_____* Golden retriever <3 śliczny ^^
ja mam za to czarnego, złotookiego kota xDile u ciebie kosztuje avi art??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:51 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Hehe no na drutach dwoch to nigdy nie robilam...ale mam zamiar ^_~ Kurde trza cos robic, gdy faceta brak, ne? no fakt... -_- ja sobie albo maluje albo czytam albo cos robie byle nie myslec o braku faceta xP niestety w swieta takie mysli mnie dopadaly ze strach... i na sylwka mam zamiar sie wyszalec... hmpf... No pewno, sylwek od tego jest mrgreen A gdzie sie wybierasz, ze tak spytam? :3 na jakies zadupie z paczką, jak najdalej od miasta (i od mena do ktorego wzdycham) ;] dobrze by bylo gdyby byl snieg... wtedy jeszcze lepsza zabawa ;] ;D a ty? :> z Kozą pewnie? wink Hy, zycze udanej zabawy...z duza iloscia winka wink Anu, idziemy z Adwokatem i znajomymi balowac w strojach wieczorowych...strach sie bac, kupilam sobie buty na niewielkim obcasie, bo musze jeszcze na studniowke miec...pozabijam sie w nich jak bogow kocham...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|