|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:31 pm
*puff* Avsko ponownie! Wiecie, powiem wam cos...uwielbiam szydelkowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:32 pm
Miss_Karina Irinn ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp rofl troszke daleko pirate nie moja wina ze mieszkam na zadupiu xp ale to zadupie to w sumie fajne jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Jaswinder Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu jeszcze wezcie pod uwage, ze mozna nie miec przyjaciol... i nie miec gdzie sie podziac na sylwka w tym roku... sweatdrop ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp hyhyhy dzieki, ale właśnie... daleko ^^ może wreszcie pojde wczesniej spać? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania wiem ze fajną xd kazdy mi jej zazdrosci XDDDDD (tak naparwde to mało to w zyciu nikomu bym jej nie oddała XP) a moja to taka pesymistka ze nie wiem =-= musze stale na nia uwazac... bo nie wiadomo co jej strzeli do lba, tylko tate mam calkiem spoko ;] hej Del ^^ szydelkowac? O.o a jak ci idzie? ^^ i co szydelkujesz? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko ponownie! Wiecie, powiem wam cos...uwielbiam szydelkowac...
Też lubię ^^ <3
Cześć Del <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:33 pm
Delein *puff* Avsko ponownie! Wiecie, powiem wam cos...uwielbiam szydelkowac... odkrylas swoje powolanie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:34 pm
Terrorystka Frania Irinn ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp to na południowym wschodzie? a co? wybierasz się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:34 pm
Rynn the Vampire Delein *puff* Avsko ponownie! Wiecie, powiem wam cos...uwielbiam szydelkowac...
Też lubię ^^ <3
Cześć Del <3Ave Mroczna :3 Karina- a w sumie na swoim koncie mam pokrowiec na komowrke i dwie sakwiewki...teraz robie trzecia, wieksza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:35 pm
Terrorystka Frania Irinn ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp to na południowym wschodzie? no jesli dobrze pojmuje kierunki geograficzne to tak razz w woj. lubelskim zreszta xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:36 pm
Delein Rynn the Vampire Delein *puff* Avsko ponownie! Wiecie, powiem wam cos...uwielbiam szydelkowac...
Też lubię ^^ <3
Cześć Del <3Ave Mroczna :3 Karina- a w sumie na swoim koncie mam pokrowiec na komowrke i dwie sakwiewki...teraz robie trzecia, wieksza... oooo ;D fajnie ;D ja dostalam na wigile na studiach taki wyszydelkowany pokrowiec na kubek wink bardzo ladny zreszta lubie robic na drutach, ale tylko szaliki i mam taki... ktory robie jakies 5 lat z przerwami ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|