|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:17 pm
Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:20 pm
Jas ładne ^^ dziękuje i wzajemnie c(:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:20 pm
Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu zawsze sie znajdzie rozwiazanie zeby w domu przed kompem nie siedziec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:21 pm
@Jas- dzieki i wzajemnie ;D
@Irinn- no wlasnie ;] zawsze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli ciebie wyciagnac z domu i sie zabawic ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:24 pm
Miss_Karina @Jas- dzieki i wzajemnie ;D @Irinn- no wlasnie ;] zawsze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli ciebie wyciagnac z domu i sie zabawic ;] nie koniecznie wyciagnac..... ale zawsze znajda sie ludzie, ktorzy chca swietowac nowy rok wyjatek to moja mama na ktorej nie robi wrazenia zmiana cyfry w dacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:24 pm
Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu jeszcze wezcie pod uwage, ze mozna nie miec przyjaciol... i nie miec gdzie sie podziac na sylwka w tym roku... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:25 pm
Terrorystka Frania Miss_Karina @Jas- dzieki i wzajemnie ;D @Irinn- no wlasnie ;] zawsze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli ciebie wyciagnac z domu i sie zabawic ;] nie koniecznie wyciagnac..... ale zawsze znajda sie ludzie, ktorzy chca swietowac nowy rok wyjatek to moja mama na ktorej nie robi wrazenia zmiana cyfry w daciehehehe XD fajna masz mame wink @Jas- eee... no fakt... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:25 pm
Irinn Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu zawsze sie znajdzie rozwiazanie zeby w domu przed kompem nie siedziec 3nodding
ja niebede w sylwaka siedzial przed kompem moze tak do 20 i koniec z kompem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:28 pm
Jaswinder Shui_Inamoto Miss_Karina Shui_Inamoto eeeee niewiecie czy w sylwka niema byc jakiejs balangi na gai hmmmmmmmmm ja nie wiem <3 jednak uwazam ze sylwka nalezy spedzic w gronie przyjaciol a nie siedzac przy kompiq ^^" no dokladnie ale ja sylwka spedze w domu jeszcze wezcie pod uwage, ze mozna nie miec przyjaciol... i nie miec gdzie sie podziac na sylwka w tym roku... sweatdrop ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:29 pm
Irinn ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp rofl troszke daleko pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Terrorystka Frania Miss_Karina @Jas- dzieki i wzajemnie ;D @Irinn- no wlasnie ;] zawsze znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli ciebie wyciagnac z domu i sie zabawic ;] nie koniecznie wyciagnac..... ale zawsze znajda sie ludzie, ktorzy chca swietowac nowy rok wyjatek to moja mama na ktorej nie robi wrazenia zmiana cyfry w daciehehehe XD fajna masz mame wink @Jas- eee... no fakt... sweatdrop wiem ze fajną xd kazdy mi jej zazdrosci XDDDDD (tak naparwde to mało to w zyciu nikomu bym jej nie oddała XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:31 pm
Irinn ja moge kogos na sylwka przygarnac rofl o ile bedzie mu sie chcialo do lublina przyjezdzac xp to na południowym wschodzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|