|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:03 am
Miss_Karina ja też xP XD Letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiś!! *upada* *psiiituuul* whee rofl *tuuuli tuuuuli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:04 am
Terrorystka Frania Kiart ... :lekkie zdziwko: ... question ninja no zgadnij po co cie o te cUdOooOo poprosiłam? mrgreen
Mhmm... question ... Bo robisz sobie najbardziej wyimaginowanego Avka na Gai ... question xd ... A tak to nie wiem ... whee ... I nie przejmuj sie ... to tylko zupa ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:05 am
Lethiel Miss_Karina ja też xP XD Letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiś!! *upada* *psiiituuul* whee rofl *tuuuli tuuuuli* cotam u ciebie koffana? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:06 am
Kiart Mhmm... question ... Bo robisz sobie najbardziej wyimaginowanego Avka na Gai ... question xd ... A tak to nie wiem ... whee ... I nie przejmuj sie ... to tylko zupa ... 3nodding nie wiem why..ale wlasnie przez ciebie dopadla mnie glupawka rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:07 am
do kiedy trwa śpiewanie kolęd?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:08 am
Lethiel Yumciu.. ale.. kiedy.. ja cie.. tak sama redface jakie masz pikne mraf mruuuu mrjaaaal w sigu eek heart to Eddie Vedder z Pearl Jam'u naj szekszowniejsza dupcia wokalna mrgreen heart

czasami na zdjęciach wygląda jak sam jezus heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:09 am
ninja mrgreen twisted bry wiczor
01. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart _ heart mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:10 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ja też xP XD Letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiś!! *upada* *psiiituuul* whee rofl *tuuuli tuuuuli* cotam u ciebie koffana? whee w sumie nic xP Yumi.. jaki przesiczniaaaastyyyyy mrgreen heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:10 am
YumiTao Lethiel Yumciu.. ale.. kiedy.. ja cie.. tak sama redface jakie masz pikne mraf mruuuu mrjaaaal w sigu eek heart to Eddie Vedder z Pearl Jam'u naj szekszowniejsza dupcia wokalna mrgreen heart

czasami na zdjęciach wygląda jak sam jezus heart tez na to zwrocilam uwage, ale nie pytalam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:12 am
Lethiel nie wiem why..ale wlasnie przez ciebie dopadla mnie glupawka rofl heart Oh ... Przepraszam nie chcialem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:13 am
Twisted_Exile ninja mrgreen twisted bry wiczor 01. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart _ heart mrgreen twisted OI ! mrgreen

#Pearl Jam - 'U' heart
Leth: a jak spiewa przecudnie, sciągnij sobie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:13 am
Twisted_Exile ninja mrgreen twisted bry wiczor 01. Pearl Jam - Cant help falling in love with you (elvis cover).mp3 [2:22] heart _ heart mrgreen twisted Witaj...^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:15 am
Kiart Terrorystka Frania Kiart ... :lekkie zdziwko: ... question ninja no zgadnij po co cie o te cUdOooOo poprosiłam? mrgreen
Mhmm... question ... Bo robisz sobie najbardziej wyimaginowanego Avka na Gai ... question xd ... A tak to nie wiem ... whee ... I nie przejmuj sie ... to tylko zupa ... 3nodding zupa sie nie przejmuje ...... to ona powinna sie przejmowac kablami pradu z jej bloku mrgreen twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 11:15 am