|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:38 am
O.o ...
... ide se cos naskrobac w Subforum ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... nie jestem sepem ... cool to kupisz mi kucyka? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ...Heh ... nie ja nie mowielm, ze Ci nie dam ... ^_^ ... tylko chcialem sie zapytac na ktore siweta ... blaugh ... nie jestem sepem ... cool hmmm... cool łobojetne bynajmniej ja nim nie jestem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:39 am
EvilYuki Kiart ... nie jestem sepem ... cool to kupisz mi kucyka? xd Hehe ... xd ... no wiesz ... jasne whee ... jasne ...ale kucyki sa dla malych dziewczynek ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:39 am
rzeczywiscie ci potrzebna pomoc no dobra... jedna noda, druga noga, jedna, druga... i jedziemy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:40 am
#Po Trupach - Długie Tłuste Życie . . .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:41 am
Miss_Karina rzeczywiscie ci potrzebna pomoc no dobra... jedna noda, druga noga, jedna, druga... i jedziemy ;D ja jad...nie zapeszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:42 am
Terrorystka Frania Kiart ...Heh ... nie ja nie mowielm, ze Ci nie dam ... ^_^ ... tylko chcialem sie zapytac na ktore siweta ... blaugh ... nie jestem sepem ... cool hmmm... cool łobojetne bynajmniej ja nim nie jestem rofl O.o ... ale zle mnie chyba tez zrozumialas ... ... ja mowilem tylko osobie ...i nikogo innego nie mialem na mysli ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:44 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina rzeczywiscie ci potrzebna pomoc no dobra... jedna noda, druga noga, jedna, druga... i jedziemy ;D ja jad...nie zapeszam nie ma za co misiek ;] ateraz sam sprobuj pojezdzic ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:45 am
Kiart EvilYuki Kiart ... nie jestem sepem ... cool to kupisz mi kucyka? xd Hehe ... xd ... no wiesz ... jasne whee ... jasne ...ale kucyki sa dla malych dziewczynek ... wink to moze byc futro rofl skoro kucyk Ci cos nie teges... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:46 am
Kiart Terrorystka Frania Kiart ...Heh ... nie ja nie mowielm, ze Ci nie dam ... ^_^ ... tylko chcialem sie zapytac na ktore siweta ... blaugh ... nie jestem sepem ... cool hmmm... cool łobojetne bynajmniej ja nim nie jestem rofl O.o ... ale zle mnie chyba tez zrozumialas ... ... ja mowilem tylko osobie ...i nikogo innego nie mialem na mysli ... wink zrozumialm dokosnale.... dopowiedzialam iz ja sepem rowniez nie jest cool
*skacze nań* ah dziekuję papciu, dziękuje! 4laugh
ale mam gryfne getrY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:46 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina rzeczywiscie ci potrzebna pomoc no dobra... jedna noda, druga noga, jedna, druga... i jedziemy ;D ja jad...nie zapeszam nie ma za co misiek ;] ateraz sam sprobuj pojezdzic ;D ;D wychodzi mi! wychodzi! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:48 am
Terrorystka Frania zrozumialm dokosnale.... dopowiedzialam iz ja sepem rowniez nie jest cool
ale mam gryfne getrY ~ ...^_^ ... ale rożowe ... rolleyes ... ja nie lubie takich jaskrwaych odcieni ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 10:49 am
Terrorystka Frania zrozumialm dokosnale.... dopowiedzialam iz ja sepem rowniez nie jest cool
ale mam gryfne getrY wyglądasz jak mand...landryna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|