|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:18 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan *wlazi jej pod czapke*Mruu zimno.. czesc one-san 4laugh zostan tam az ci cieplej sie zrobi whee
@pisio- emmm... wspolczucia... xd xd ale przynajmniej najadles sie... na innym talerzu xd xd *Spod czapki wystaje tylko ogonek*Dobrze ze moj brat nie robi takich numerow xd bo by chyba tego nie przezyl xd Sayo? a właśnie gdzie on jest? bo dawno z nim nie gadałam... >.> ja juz caly zestawik mam whee i nie mam zamiaru na kolejny wyspiewac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:19 am
ja teraz bede miec 3 paczke Sei, wiec ciiiiiiicho xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:20 am
Miss_Karina Sayo? a właśnie gdzie on jest? bo dawno z nim nie gadałam... >.> ja juz caly zestawik mam whee i nie mam zamiaru na kolejny wyspiewac sweatdrop Um jakby to powiedziec to ja z Sayo wogule spokrewniona nie jestem xd xd A chyba pojechal gdzies bo go cale swieta na gg nie ma 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:21 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *Skacze na Kirine*Mrau 4laugh heart Oo Seeeei ^^ *zaczajony przytulas blaugh * 4laugh Mruuu 4laugh aa! miałam drobne problemy z netem.. wiec.. jak tam u Cieeeebieeee ? xd (standardowe pytanie po nie widzeniu się dłużej niż tydzień ninja ... O.o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:22 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *Skacze na Kirine*Mrau 4laugh heart Oo Seeeei ^^ *zaczajony przytulas blaugh * 4laugh Mruuu 4laugh aa! miałam drobne problemy z netem.. wiec.. jak tam u Cieeeebieeee ? xd (standardowe pytanie po nie widzeniu się dłużej niż tydzień ninja ... O.o)A u mnie dobrze zyje jeszcze xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:22 am
Sei chan Miss_Karina Sayo? a właśnie gdzie on jest? bo dawno z nim nie gadałam... >.> ja juz caly zestawik mam whee i nie mam zamiaru na kolejny wyspiewac sweatdrop Um jakby to powiedziec to ja z Sayo wogule spokrewniona nie jestem xd xd A chyba pojechal gdzies bo go cale swieta na gg nie ma 3nodding yhymmm.... a co tam u ciebie one-chan? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:24 am
Sei chan A u mnie dobrze zyje jeszcze xd xd xd xd jak to mrocznie zabrzmiało... ninja mraaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:24 am
Miss_Karina yhymmm.... a co tam u ciebie one-chan? wink a dobrze na prawo jazdy sie ucze, w piatek egzamin gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:25 am
Sei chan Miss_Karina Sayo? a właśnie gdzie on jest? bo dawno z nim nie gadałam... >.> ja juz caly zestawik mam whee i nie mam zamiaru na kolejny wyspiewac sweatdrop Um jakby to powiedziec to ja z Sayo wogule spokrewniona nie jestem xd xd nieee?! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:26 am
Ntsumi_Aya Sei chan A u mnie dobrze zyje jeszcze xd xd xd xd jak to mrocznie zabrzmiało... ninja mraaa xd Nyo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina yhymmm.... a co tam u ciebie one-chan? wink a dobrze na prawo jazdy sie ucze, w piatek egzamin gonk bedzie dobrze!!! whee na pewno zdasz!! smile a propo Sayo jest naszym nii-chanem O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Sei chan Miss_Karina Sayo? a właśnie gdzie on jest? bo dawno z nim nie gadałam... >.> ja juz caly zestawik mam whee i nie mam zamiaru na kolejny wyspiewac sweatdrop Um jakby to powiedziec to ja z Sayo wogule spokrewniona nie jestem xd xd nieee?! twisted No nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:28 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina yhymmm.... a co tam u ciebie one-chan? wink a dobrze na prawo jazdy sie ucze, w piatek egzamin gonk bedzie dobrze!!! whee na pewno zdasz!! smile a propo Sayo jest naszym nii-chanem O.o Nyo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:30 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan A u mnie dobrze zyje jeszcze xd xd xd xd jak to mrocznie zabrzmiało... ninja mraaa xd Nyo twisted ninja twisted ninja to ja mykać musze :/
See ya! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|