|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:06 am
Lavagetas_heqetai wigilie powąchał coś i kichnął a mała czarma niezidentyfikowana kulka obłego kształtu wypadła mu z nosa wprost do mojego talerza... eee...yyy.... O_o to nie była...eee... oliwka? xd o_O hej Sei-chan whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:07 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai A brat w wigilie powąchał coś i kichnął a mała czarma niezidentyfikowana kulka obłego kształtu wypadła mu z nosa wprost do mojego talerza... *bec* XD O rany...chyba nie byles glodny XD wzialem nowy talerz, umyłem go jeszcze kilka razy- brata odseparowałem i jakos sie przemogłem- przeciez te uszka nie mogły tak same stać ;D Fakt, marnotrawienie jedzenia jest zle XD O fuuuj rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:08 am
Sei chan *Skacze na Kirine*Mrau 4laugh heart Oo Seeeei ^^ *zaczajony przytulas blaugh * 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:08 am
*wlazi jej pod czapke*Mruu zimno.. czesc one-san 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:09 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Piiisioooo 4laugh *skok i przytul * whee witam wilczyce ;D nyaa xd dawno tu nie bylo zadnej akcji ani nic ninja *pac grzejnikiem mrgreen *ał ;D
Karinka- niestety- to był normalnie BABOL! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:09 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai A brat w wigilie powąchał coś i kichnął a mała czarma niezidentyfikowana kulka obłego kształtu wypadła mu z nosa wprost do mojego talerza... *bec* XD O rany...chyba nie byles glodny XD wzialem nowy talerz, umyłem go jeszcze kilka razy- brata odseparowałem i jakos sie przemogłem- przeciez te uszka nie mogły tak same stać ;D Fakt, marnotrawienie jedzenia jest zle XD O fuuuj rofl no sie obzarłem jak swinia ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:10 am
Ntsumi_Aya Sei chan *Skacze na Kirine*Mrau 4laugh heart Oo Seeeei ^^ *zaczajony przytulas blaugh * 4laugh Mruuu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:11 am
Sei chan *wlazi jej pod czapke*Mruu zimno.. czesc one-san 4laugh zostan tam az ci cieplej sie zrobi whee
@pisio- emmm... wspolczucia... xd xd ale przynajmniej najadles sie... na innym talerzu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:11 am
Lavagetas_heqetai ał ;D
Karinka- niestety- to był normalnie BABOL! XDniuch niuch ;_; ja nie mam klamerek >_> *zdejmuje to coś z noska* ninja *pac eee fotelem xD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:13 am
Miss_Karina Sei chan *wlazi jej pod czapke*Mruu zimno.. czesc one-san 4laugh zostan tam az ci cieplej sie zrobi whee
@pisio- emmm... wspolczucia... xd xd ale przynajmniej najadles sie... na innym talerzu xd xd *Spod czapki wystaje tylko ogonek*Dobrze ze moj brat nie robi takich numerow xd bo by chyba tego nie przezyl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oldkrylem pewien uklad mozna miec tylko 3 pary sliperkow jak sie jedna pare sprzeda to sie znowu dotaje nowa oczywiscie za spiewanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai ał ;D
Karinka- niestety- to był normalnie BABOL! XDniuch niuch ;_; ja nie mam klamerek >_> *zdejmuje to coś z noska* ninja *pac eee fotelem xD* przestan bo ci je przyczepie do sutkow XD Karinka- jedzenie jest silniejsze od wstretu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:15 am
Dobra, prezenty zebrane...ide sie ponudzic...nie ma to jak dzien nierobienia niczego... I hate it =_=  *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:15 am
jingle bells jingle bells jingle all the way *człapie zaśpiewać kolejną kolędę Liamowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 9:17 am
Jaswinder jingle bells jingle bells jingle all the way *człapie zaśpiewać kolejną kolędę Liamowi* Ja juz jeden zestawik mam teraz na mulku koncze zbierac drugi i tyle mi starczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|