|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
ayuś kochanie ty moje ;3;3;3 bardzo dziekuje ^^ naparwde ^^ 4laugh
oklaski dla tej pani biggrin *brawo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Avsko Wilczek! Kiedy ostatnio sie goliles? chyba juz od tygodnia sie nie goliłem, wygladam dziwnie. hej Ay-u co tam biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat bluewoman haha... no mi chodzilo konkretniej o jeden blad ale ja nic nie sugeruje... wybacz mi wasza niebieskosc bom nie wiem co czynie 3nodding ....ale tylko czasem.... a ja zazwyczaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:25 am
granat Delein A ja myslalam, ze szacunek wobec rozmowcy powinno okazywac sie od poczatku w celu zdobycia wzajemnej sympatii...pomyliles pojecia. Szacunke powinien byc, sympatia- niekoniecznie. co czlek to inna definicja, inny podlad. Ale wybacz w kwestji szacunku zachowam wlasny. Nie czuj do mnie urazy za to co mowie. Alez oczywiscie, ze wybacze. Nie czuje do ciebie urazu, tylko nie potrafie zrozumiec twoich pogladow i systemu wartosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:26 am
bluewoman granat bluewoman haha... no mi chodzilo konkretniej o jeden blad ale ja nic nie sugeruje... wybacz mi wasza niebieskosc bom nie wiem co czynie 3nodding ....ale tylko czasem.... a ja zazwyczaj... to bardzo nie przyjemna w skutkach dolegliwosc degs: witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:27 am
BeeWolf_san Delein Avsko Wilczek! Kiedy ostatnio sie goliles? chyba juz od tygodnia sie nie goliłem, wygladam dziwnie. hej Ay-u co tam biggrin 4laugh To tak z okazji swiat wink O rany rany...dlaczego ten sylwek jest tak daleko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:27 am
Terrorystka Frania ayuś kochanie ty moje ;3;3;3 bardzo dziekuje ^^ naparwde ^^ 4laugh
oklaski dla tej pani biggrin *brawo* nikt mi tu eMki nie bedzie hakowac -h-
niezamacoooo whee dla ciebie wszystko xD
Witam degenerata ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:28 am
Delein granat Delein A ja myslalam, ze szacunek wobec rozmowcy powinno okazywac sie od poczatku w celu zdobycia wzajemnej sympatii...pomyliles pojecia. Szacunke powinien byc, sympatia- niekoniecznie. co czlek to inna definicja, inny podlad. Ale wybacz w kwestji szacunku zachowam wlasny. Nie czuj do mnie urazy za to co mowie. Alez oczywiscie, ze wybacze. Nie czuje do ciebie urazu, tylko nie potrafie zrozumiec twoich pogladow i systemu wartosci. wiec pytaj, pytania sa cudem jaki dala nam logika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
graniu nie filozuj kolosa i tak nie zaliczysz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein Avsko Wilczek! Kiedy ostatnio sie goliles? chyba juz od tygodnia sie nie goliłem, wygladam dziwnie. hej Ay-u co tam biggrin 4laugh nyaaa wszystko wporzadku stare co ty sie nie odzywasz na gg jak meczyki planuje blaugh a tak pozatym to nasz klan zalozyl sobie server wink z DM CTF sDM i BT wpadniesz kiedyś, neee? Bee - saaaan! Plooosie ^^
a co u Ciebie ? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:30 am
od lewa tez jesli sie na sile uprzec wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:30 am
granat Delein granat Delein A ja myslalam, ze szacunek wobec rozmowcy powinno okazywac sie od poczatku w celu zdobycia wzajemnej sympatii...pomyliles pojecia. Szacunke powinien byc, sympatia- niekoniecznie. co czlek to inna definicja, inny podlad. Ale wybacz w kwestji szacunku zachowam wlasny. Nie czuj do mnie urazy za to co mowie. Alez oczywiscie, ze wybacze. Nie czuje do ciebie urazu, tylko nie potrafie zrozumiec twoich pogladow i systemu wartosci. wiec pytaj, pytania sa cudem jaki dala nam logika. Mysle, ze na dzisiaj starczy...pytania czasami wymyslane sa na sile, a dyskusja powinna miec spontaniczny przebieg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|