|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:02 am
granat Delein granat kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy? Swieta juz minely, heretyku. Jezeli brak ci kogos do inteligentnej rozmowy, to idz do lustra, moze sobie pogadacie... Cos nie pasuje? zluzuj dziewcze drogie, okres masz czy jak? Nie rozumiem was zachowujecie sie (niektore kobiety) jak gdybyscie mialy kompleksy jakies albo na sile probowaly sie dowartosciowac. Powiedzialem 2 slowa a wy na mnie z wielkim krzykiem *gleba* po ile wy macie lat? confused hyhyhy prawie 18... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dzięki Frania *siorbie piankę* mniam... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein granat jesli sobie tylko tego chcesz to moge cie nawet po stopach calowac i nosic na rekach zebys nie musiala stop brudzic , ale powiedz mi jedna rzecz cieszyc cie bedzie ta cala maskarada? pseudo romantyczna otoczka majaca jednynie na celu doprowadzenie kobiety w to jedno upragnione miejsce (wyrko) Wiesz, im wiecej piszesz, tym bardziej ci wspolczuje...bo ty chyba nie wiesz, co to jest milosc, skoro wszystko tylko do lozka sprowadzasz...naprawde mi ciebie zal. Dla twojej wiadomosci- romantycy istnieja. Moze sam jestes zamkniety w jakims prostackim kloszu i boisz sie spod niego wyjsc, ale jakbys sie tak rozejrzal poza swoja szanowna osobe, to moze dojrzalbys inne wartosci niz tylko machanie w te i we wte swoim fifusem. I wybacz, ale nie chcialabym byc dotykana przez kogos takiego jak ty. Ty chyba jeszcze bardzo malo o zyciu wiesz, a o romantyzmie to juz napewno. Nie sprowadzam wszystkiego do lozka, baaaaaaaa powiem wiecej nie sprowadzam niczego do lozka poza samym soba i niewiasta ktora chce tego co ja. A romantyzm moja droga to jedna wielka lyypa , chcesz czy nie swiatem odwiecznie popendy kieruja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:04 am
granat Adwokat.Kozy mowienie wprost nie musi oznaczac intelektualnego bruku, braku wychowania wyniesionego z domu.. zalezy co szanowny pan ma na mysli mowiac "dom" nie wnikam gdzie sie wychowales, moge jedynie sie domyslac, domysly jednak zostawie dla siebie. 'dom' potraktuj najzupelniej abstrakcyjnie, w sensie domyslnym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:05 am
Delein Terrorystka Frania bluewoman eeee.... cześć jeszcze raz... *podaje capuccino* *przysluchuje sie madrym słowom Del* granat mysle ze jednak chyba istnieje w tobie i ta dobra strona... przeciez ' lasek sie nie wyrywa na' chamstwo xp ninja Zapewniam, cie ze bywaja takie tepe strzaly... Ech, az sobie jakas muzycze puszcze... x]
#Strachy Na Lachy - Dygoty. cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:07 am
granat Ty chyba jeszcze bardzo malo o zyciu wiesz, a o romantyzmie to juz napewno. Nie sprowadzam wszystkiego do lozka, baaaaaaaa powiem wiecej nie sprowadzam niczego do lozka poza samym soba i niewiasta ktora chce tego co ja. A romantyzm moja droga to jedna wielka lyypa , chcesz czy nie swiatem odwiecznie popendy kieruja O swoim zyciu wiem najlepiej. Popedy popedami, wiekszosc ludzi jednak ma troche rozumu, inteligencji i wyobrazni, zeby urozmaicic swoje istnienie na tym swiecie, ale jak widac, niektorzy z tego zrezygnowali, albo w ogole nigdy nie bylo im dane zaznac czegos wiecej niz chwili przyjemnosci. Jeszcze raz jest mi bardzo przykro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:07 am
bluewoman dzięki Frania *siorbie piankę* mniam... rolleyes wiedziałam jak cie uszczęśliwić c(:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:08 am
jest jakis temat ciekawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:11 am
Delein granat Ty chyba jeszcze bardzo malo o zyciu wiesz, a o romantyzmie to juz napewno. Nie sprowadzam wszystkiego do lozka, baaaaaaaa powiem wiecej nie sprowadzam niczego do lozka poza samym soba i niewiasta ktora chce tego co ja. A romantyzm moja droga to jedna wielka lyypa , chcesz czy nie swiatem odwiecznie popendy kieruja O swoim zyciu wiem najlepiej. Popedy popedami, wiekszosc ludzi jednak ma troche rozumu, inteligencji i wyobrazni, zeby urozmaicic swoje istnienie na tym swiecie, ale jak widac, niektorzy z tego zrezygnowali, albo w ogole nigdy nie bylo im dane zaznac czegos wiecej niz chwili przyjemnosci. Jeszcze raz jest mi bardzo przykro. wybacz aniolku naprawde nie chcialem ci przykrosci sprawiac, ani traktowac cie bez szacunku (jak to okreslilas) szacunek jest uzyskany w wyniko procesu dlugotrwaledo budowania, a ja dopiero cie poznaje wiec nie moze byc tu mowy o szacunku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:13 am
Jaswinder jest jakis temat ciekawy? taaa przyczyny i skutki wlasnego jestestwa, w oparciu o filozofie i nauki szczegulowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:15 am
granat Jaswinder jest jakis temat ciekawy? taaa przyczyny i skutki wlasnego jestestwa, w oparciu o filozofie i nauki szczegulowe. to moze pogadamy o ortografii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|