|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:48 am
i czemuz to oczentami wywracasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:50 am
granat Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. masz racje kawal chama ze mnie , ale dobrze mi z tym. Taki mam sposob bycie i nic a to nie poradze, wole mowic wprost ze jestem ch*jem niz pokontnie z kolegami siedziec i obgadywac co sie wlasnie przelecialo, a przy damach odstawiac pelna maskarade mowienie wprost nie musi oznaczac intelektualnego bruku, braku wychowania wyniesionego z domu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:51 am
granat i czemuz to oczentami wywracasz? Okulistka powiedziała że są duże. Czemu by nie przeracać?
#Strachy Na Lachy - Idzie na burże, idzie na deszcz. heart _ heart
*wspomina koncert* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:52 am
Delein granat Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. masz racje kawal chama ze mnie , ale dobrze mi z tym. Taki mam sposob bycie i nic a to nie poradze, wole mowic wprost ze jestem ch*jem niz pokontnie z kolegami siedziec i obgadywac co sie wlasnie przelecialo, a przy damach odstawiac pelna maskarade W takim razie nie dziw sie, ze spotakles sie z pelna dezaprobata w stosunku do twojej osoby z naszej strony. wybacz, ale z chamami ciezko sie rozmawia, a forum wlasnie do tego sluzy. Zatem jezeli masz zamiar swoim sposobem bycia psuc wszystkim naookolo nastroj to lepiej, zebys sobie dal spokoj, bo niejednego takiego juz tutaj widziano. Albo zmienisz swoje nastawienie, albo dlugo tu nie posiedzisz... jesli sobie tylko tego chcesz to moge cie nawet po stopach calowac i nosic na rekach zebys nie musiala stop brudzic , ale powiedz mi jedna rzecz cieszyc cie bedzie ta cala maskarada? pseudo romantyczna otoczka majaca jednynie na celu doprowadzenie kobiety w to jedno upragnione miejsce (wyrko)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:52 am
Adwokat.Kozy mowienie wprost nie musi oznaczac intelektualnego bruku, braku wychowania wyniesionego z domu.. Witaj Adwokacie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:53 am
Adwokat.Kozy granat Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. masz racje kawal chama ze mnie , ale dobrze mi z tym. Taki mam sposob bycie i nic a to nie poradze, wole mowic wprost ze jestem ch*jem niz pokontnie z kolegami siedziec i obgadywac co sie wlasnie przelecialo, a przy damach odstawiac pelna maskarade mowienie wprost nie musi oznaczac intelektualnego bruku, braku wychowania wyniesionego z domu.. zalezy co szanowny pan ma na mysli mowiac "dom"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:54 am
*siada w fotelu z capuccino* siorrrrrrrrrb ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:55 am
eeee.... cześć jeszcze raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:57 am
granat jesli sobie tylko tego chcesz to moge cie nawet po stopach calowac i nosic na rekach zebys nie musiala stop brudzic , ale powiedz mi jedna rzecz cieszyc cie bedzie ta cala maskarada? pseudo romantyczna otoczka majaca jednynie na celu doprowadzenie kobiety w to jedno upragnione miejsce (wyrko) Wiesz, im wiecej piszesz, tym bardziej ci wspolczuje...bo ty chyba nie wiesz, co to jest milosc, skoro wszystko tylko do lozka sprowadzasz...naprawde mi ciebie zal. Dla twojej wiadomosci- romantycy istnieja. Moze sam jestes zamkniety w jakims prostackim kloszu i boisz sie spod niego wyjsc, ale jakbys sie tak rozejrzal poza swoja szanowna osobe, to moze dojrzalbys inne wartosci niz tylko machanie w te i we wte swoim fifusem. I wybacz, ale nie chcialabym byc dotykana przez kogos takiego jak ty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:59 am
bluewoman eeee.... cześć jeszcze raz... *podaje capuccino* *przysluchuje sie madrym słowom Del* granat mysle ze jednak chyba istnieje w tobie i ta dobra strona... przeciez ' lasek sie nie wyrywa na' chamstwo xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:59 am
Terrorystka Frania Adwokat.Kozy mowienie wprost nie musi oznaczac intelektualnego bruku, braku wychowania wyniesionego z domu.. Witaj Adwokacie ^_^ witajcie.. granat jesli sobie tylko tego chcesz to moge cie nawet po stopach calowac i nosic na rekach zebys nie musiala stop brudzic , ale powiedz mi jedna rzecz cieszyc cie bedzie ta cala maskarada? pseudo romantyczna otoczka majaca jednynie na celu doprowadzenie kobiety w to jedno upragnione miejsce (wyrko) potraktuj to jak konwencje, ktora wszyscy przyjmuja i wyrazaja nan zgode od chwili wyrazenia akcesu do gildii a konkretnie na ten jej temat. sila rzeczy chcac czy nie zostaje ci do tego przywyknac lub.. wiadomo.. droga wolna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 8:01 am
Terrorystka Frania bluewoman eeee.... cześć jeszcze raz... *podaje capuccino* *przysluchuje sie madrym słowom Del* granat mysle ze jednak chyba istnieje w tobie i ta dobra strona... przeciez ' lasek sie nie wyrywa na' chamstwo xp ninja Zapewniam, cie ze bywaja takie tepe strzaly... Ech, az sobie jakas muzycze puszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|