|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:37 am
granat naprostowala mowisz? hmmm..... juz jedna pania od prostowania mam dziekuje, nie lubie 2 na raz wink czy mam uznawać twoje marne jestestwo za pełną ignorancji jednostkę kozaczącą się?
PS. zdefiniuj pojęcie : burdelsować xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:38 am
a ja ide po prezentach one more time ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:38 am
granat Delein granat kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy? Swieta juz minely, heretyku. Jezeli brak ci kogos do inteligentnej rozmowy, to idz do lustra, moze sobie pogadacie... Cos nie pasuje? zluzuj dziewcze drogie, okres masz czy jak? Nie rozumiem was zachowujecie sie (niektore kobiety) jak gdybyscie mialy kompleksy jakies albo na sile probowaly sie dowartosciowac. Powiedzialem 2 slowa a wy na mnie z wielkim krzykiem *gleba* po ile wy macie lat? confused Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:39 am
Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie niepyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. A moze do niego trzeba prosciej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania granat naprostowala mowisz? hmmm..... juz jedna pania od prostowania mam dziekuje, nie lubie 2 na raz wink czy mam uznawać twoje marne jestestwo za pełną ignorancji jednostkę kozaczącą się?
PS. zdefiniuj pojęcie : burdelsować xp nie dzieki moja drabina bytu jest calkiem niezla , to samo moge powiedziec o hierarchii wartosci wink burdelsowac - w slangu bulwersowac, denerwowac itd itd itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:41 am
EvilYuki Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie niepyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. A moze do niego trzeba prosciej? Ta, lopata chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:42 am
EvilYuki Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie niepyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. A moze do niego trzeba prosciej? prostactwo! własnie tego słowa mi brakowało! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:43 am
granat Terrorystka Frania granat naprostowala mowisz? hmmm..... juz jedna pania od prostowania mam dziekuje, nie lubie 2 na raz wink czy mam uznawać twoje marne jestestwo za pełną ignorancji jednostkę kozaczącą się?
PS. zdefiniuj pojęcie : burdelsować xp nie dzieki moja drabina bytu jest calkiem niezla , to samo moge powiedziec o hierarchii wartosci wink burdelsowac - w slangu bulwersowac, denerwowac itd itd itd w/e .. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:44 am
Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. masz racje kawal chama ze mnie , ale dobrze mi z tym. Taki mam sposob bycie i nic a to nie poradze, wole mowic wprost ze jestem ch*jem niz pokontnie z kolegami siedziec i obgadywac co sie wlasnie przelecialo, a przy damach odstawiac pelna maskarade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:45 am
#Strachy Na Lachy - Raissa heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:48 am
granat Delein Gdybys byl troszke obyty z roznymi zwyczajami, to wiedzialbys, ze kobiet o wiek sie nie pyta, nie nazywa sie ich "dupeczkami", nie zwala wszystkiego na okres (tak dla twojej wiadomosci-nie, nie mam, tylko szlag mnie trafia jak widze takie prostactwo), a to o "ludzkim glosie" tylko swiadczy o twoim szowinizmie braku jakiegokolwiek wyrafinowania. masz racje kawal chama ze mnie , ale dobrze mi z tym. Taki mam sposob bycie i nic a to nie poradze, wole mowic wprost ze jestem ch*jem niz pokontnie z kolegami siedziec i obgadywac co sie wlasnie przelecialo, a przy damach odstawiac pelna maskarade W takim razie nie dziw sie, ze spotakles sie z pelna dezaprobata w stosunku do twojej osoby z naszej strony. wybacz, ale z chamami ciezko sie rozmawia, a forum wlasnie do tego sluzy. Zatem jezeli masz zamiar swoim sposobem bycia psuc wszystkim naookolo nastroj to lepiej, zebys sobie dal spokoj, bo niejednego takiego juz tutaj widziano. Albo zmienisz swoje nastawienie, albo dlugo tu nie posiedzisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|