|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:27 am
Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku mrgreen kocham cie mrgreen dostane coś? rolleyes *słodkie oczyka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:28 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku mrgreen kocham cie mrgreen dostane coś? rolleyes *słodkie oczyka* no wlasnie mowie za rozdaje chcezz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:28 am
Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:29 am
EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy? Swieta juz minely, heretyku. Jezeli brak ci kogos do inteligentnej rozmowy, to idz do lustra, moze sobie pogadacie... Cos nie pasuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:30 am
Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par nie no... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:30 am
Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par yyy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:32 am
Shui_Inamoto Terrorystka Frania Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku mrgreen kocham cie mrgreen dostane coś? rolleyes *słodkie oczyka* no wlasnie mowie za rozdaje chcezz ? dziękować 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par nie no... XD cos sie stalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy? widać ze z ciebie niezły fircyk... juz ja bym cie naprostowała pfff :/ omg gdzie tacy sie uchowują to ja nie mam pojęcia ;|naprostowala mowisz? hmmm..... juz jedna pania od prostowania mam dziekuje, nie lubie 2 na raz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:33 am
Jaswinder Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par yyy? eek moze wody *podaje szklanke zimnej wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par yyy? eek Trza bylo nie otwierac prezentow...jest to samo, co na Halloween...poczekajcie az nazbieracie wszystko, w przeciwnym razie bedziecie gifty od poczatku dostawac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto EvilYuki Shui_Inamoto rozdaje buty mikolaja no te z tego roku ooo, super XD mialam dwie pary... i... mialam dosc scream ale mozesz mi zawsze co innego dac mrgreen nieno butow mam 11 par nie no... XD cos sie stalo nie, no nic... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:35 am
Delein granat kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy? Swieta juz minely, heretyku. Jezeli brak ci kogos do inteligentnej rozmowy, to idz do lustra, moze sobie pogadacie... Cos nie pasuje? zluzuj dziewcze drogie, okres masz czy jak? Nie rozumiem was zachowujecie sie (niektore kobiety) jak gdybyscie mialy kompleksy jakies albo na sile probowaly sie dowartosciowac. Powiedzialem 2 slowa a wy na mnie z wielkim krzykiem *gleba* po ile wy macie lat? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|