|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
u wlasnioe nie wpadlas do ogniska ??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:19 am
Krzysio jestem, odpowiadaj na pytania kobiecino, nie lubie dupeczek co podskakuja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:20 am
Witam ^.^
Wlasnie wrocilam z Empika biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:21 am
Shui_Inamoto u wlasnioe nie wpadlas do ogniska ?????? czemu mialabym doń wpadać? ja jestem już i tak gorąca kobita mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Krzysio jestem, odpowiadaj na pytania kobiecino, nie lubie dupeczek co podskakuja stare Moze troche szacunku, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Krzysio jestem, odpowiadaj na pytania kobiecino, nie lubie dupeczek co podskakuja stare scream scream scream scream scream Skads ty sie tu wzial, ty CHAMIE!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:22 am
granat Krzysio jestem, odpowiadaj na pytania kobiecino, nie lubie dupeczek co podskakuja stare a) dla ciebie PANI Frania / eMka b) nie nazywaj mnie dupeczka bo marnie skończysz c) miło mi Krzysiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:23 am
Terrorystka Frania Shui_Inamoto u wlasnioe nie wpadlas do ogniska ?????? czemu mialabym doń wpadać? ja jestem już i tak gorąca kobita mrgreen nie mis ei pomylilo bo przez chwile niemialas ani jednego wlosa na glowie ale to chyba przez przegladarke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:25 am
rozdaje buty mikolaja no te z tego roku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 7:26 am
Terrorystka Frania granat Krzysio jestem, odpowiadaj na pytania kobiecino, nie lubie dupeczek co podskakuja stare a) dla ciebie PANI Frania / eMka b) nie nazywaj mnie dupeczka bo marnie skończysz c) miło mi Krzysiuczyli to jest twoje drugie konto? po co wiec robisz sobie 2? nie czaje tej bazy confused kobitki nie burdelsujcie sie prosze swiata sa wiec moze byscie ludzkim glosem cos powiedzialy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|