|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:09 am
granat Irinn te buciki z misiami to tez sie dostaje od mikolaja czy gdzies kupic trza? To nie są misie, tylko renifery. To ostatni ( 8 ) prezent 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:16 am
Negai-chan granat Irinn te buciki z misiami to tez sie dostaje od mikolaja czy gdzies kupic trza? To nie są misie, tylko renifery. To ostatni ( 8 ) prezent 3nodding . crying ale ja chce je teraz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:20 am
granat Negai-chan granat Irinn te buciki z misiami to tez sie dostaje od mikolaja czy gdzies kupic trza? To nie są misie, tylko renifery. To ostatni ( 8 ) prezent 3nodding . crying ale ja chce je teraz crying Możesz je kupić w markecie za ok. 2k (2000g) 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:23 am
Negai-chan granat Negai-chan granat Irinn te buciki z misiami to tez sie dostaje od mikolaja czy gdzies kupic trza? To nie są misie, tylko renifery. To ostatni ( 8 ) prezent 3nodding . crying ale ja chce je teraz crying Możesz je kupić w markecie za ok. 2k (2000g) 3nodding . skarbie jest jeden tylko klopot mam jedynie 60g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:26 am
granat Negai-chan granat Negai-chan granat Irinn te buciki z misiami to tez sie dostaje od mikolaja czy gdzies kupic trza? To nie są misie, tylko renifery. To ostatni ( 8 ) prezent 3nodding . crying ale ja chce je teraz crying Możesz je kupić w markecie za ok. 2k (2000g) 3nodding . skarbie jest jeden tylko klopot mam jedynie 60g Oj, szkoda sad . A naprawdę bardzo chciałbyś je mieć wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:30 am
Negai-chan Oj, szkoda sad . A naprawdę bardzo chciałbyś je mieć wink ? pewno ze tak, w podobnych po domu tez smigam , bo cieple redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:40 am
granat- Nie waż mi się oddawać kasę, bo to jest prezent! scream 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:42 am
Hej biggrin . Zmykam, bo muszę, papa 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:43 am
Negai-chan Hej biggrin . Zmykam, bo muszę, papa 3nodding . a ty to sie trzymaj ode mnie z daleka bo jeszcze ci cos zrobie.... nieprzezprzypadek.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:44 am
Negai-chan granat- Nie waż mi się oddawać kasę, bo to jest prezent! scream 4laugh nie krzycz na mnie , jestem malym bezbronnym 22latkiem crying jedyna bron jaka posiadam to pyton jadowidy w portkach redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|