|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:09 am
Hej Pisio xd
bry Negai ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:10 am
ninja *lurk* To ja znikam, maly backup mnie czeka i format xp jak ja nienawidze mojej karty graficznej domokun gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:11 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D) odrazu zboczeni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:11 am
Miss_Karina Hej Pisio xd bry Negai ;] hejko :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:13 am
no od razu- po co czekać ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:14 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D) ladna mam paleczke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:14 am
Lavagetas_heqetai no od razu- po co czekać ;D nio tia... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:16 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D) ladna mam paleczke ? piękna, tylko troche opadła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:17 am
Baliaur ninja *lurk* To ja znikam, maly backup mnie czeka i format xp jak ja nienawidze mojej karty graficznej domokun gonk Papa 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:18 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D) ladna mam paleczke ? piękna, tylko troche opadła bo sie nie postarales
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:20 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald Lavagetas_heqetai normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D) ladna mam paleczke ? piękna, tylko troche opadła bo sie nie postarales nie? pokazałem ci kawałek moich majtek- to powinno wywołać natychmiastową reakcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|