|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:54 am
Aidanna Ozzwald nie wytrzymym... *wyciaga ptaka i sika na sciane* *pac go w lep* nie w domu! *zwija sie w klebek na podlodze* ale nikt mnie na spacerek nie zabral dzisiaj, musialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:55 am
Miss_Karina Aidanna Miss_Karina czesc szkraby = = jak dzionek? *zieeew* uwarzaj na lod... *wraca z cistkami i rzuca jedno Ozziemu* ok.... auc... >.< no przynajmniej szybko trafilam do kuchni... moj...tylek.... *siorb*ostrzeeeegalaaaam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:58 am
yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:58 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald nie wytrzymym... *wyciaga ptaka i sika na sciane* *pac go w lep* nie w domu! *zwija sie w klebek na podlodze* ale nikt mnie na spacerek nie zabral dzisiaj, musialem moja wina...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:00 am
Miss_Karina yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD ja to spalam... 9 godzin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:01 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald nie wytrzymym... *wyciaga ptaka i sika na sciane* *pac go w lep* nie w domu! *zwija sie w klebek na podlodze* ale nikt mnie na spacerek nie zabral dzisiaj, musialem moja wina...? *kiwa glowa* a kto jjest moja pania ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:01 am
Aidanna Miss_Karina yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD ja to spalam... 9 godzin xp ;] (swoim)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:03 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Miss_Karina yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:04 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Miss_Karina yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:05 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Miss_Karina yhymmm ^^ nie ma to jak pospac sobie przez 13 godzin xD ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:06 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ja to spalam... 9 godzin xp ;]jakie futerko? czyje? question nu moim, tym co mam na szyi xd normalnie zboczeni ludzie ;] (mrr;D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 5:09 am
powodzenia powodzenia kup se trabke do pierdzenia, ja setrabki nie kupie, lecz poszperam palcem w dupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|