|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:36 am
Ozzwald moge nasikac Ci do kapelusza ? nie ==' *cowa go do kieszeni* nie dam ci scream ale dam ci nocniczek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:37 am
Iael Ozzwald moge nasikac Ci do kapelusza ? nie ==' *cowa go do kieszeni* nie dam ci scream ale dam ci nocniczek ^^ nie chce nocnika.. chce kapelusz... a wlasciwie to cylinder
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:39 am
Ozzwald Iael Ozzwald moge nasikac Ci do kapelusza ? nie ==' *cowa go do kieszeni* nie dam ci scream ale dam ci nocniczek ^^ nie chce nocnika.. chce kapelusz... a wlasciwie to cylinder to se kup == *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:40 am
no tak ty nie ludz ^^ chcesz cisteczko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:43 am
Aidanna no tak ty nie ludz ^^ chcesz cisteczko? tak tak tak.... mrgreen ciacho chce... Iael - nie stac mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:45 am
Ozzwald Aidanna no tak ty nie ludz ^^ chcesz cisteczko? tak tak tak.... mrgreen ciacho chce... Iael - nie stac mnie *idzie ostroznie po lodzie do kuchni* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:46 am
Ozzwald Aidanna no tak ty nie ludz ^^ chcesz cisteczko? tak tak tak.... mrgreen ciacho chce... Iael - nie stac mnie ee nie moja wina to se wykoj kibel w ksztalcie cylindra *podaje mlotek i dłuto*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:47 am
czesc szkraby = = jak dzionek? *zieeew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:50 am
nie wytrzymym... *wyciaga ptaka i sika na sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:50 am
Miss_Karina czesc szkraby = = jak dzionek? *zieeew* uwarzaj na lod... *wraca z cistkami i rzuca jedno Ozziemu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:51 am
Ozzwald nie wytrzymym... *wyciaga ptaka i sika na sciane* *pac go w lep* nie w domu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:53 am
Aidanna Miss_Karina czesc szkraby = = jak dzionek? *zieeew* uwarzaj na lod... *wraca z cistkami i rzuca jedno Ozziemu* ok.... auc... >.< no przynajmniej szybko trafilam do kuchni... moj...tylek.... *siorb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|