|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:05 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavagetas_heqetai Twisted_Exile Lavus a wlasnie mialam marzyciela zassac co mi powiesz o tym filmie mrgreen twisted wstyd sie przyznac ale ryczałem jak b�br... whee jakie to slodkie*glask po poliku* a czemu ryczalo slonko mrgreen twisted no bo podchodziło pod sytuacje jaka mam question oka nie pytam dalej :* ja tam zawsze placze na krolu lwie jak Mufasa ginie crying crying crying twisted to chyba kazdy tutaj placze... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:07 am
Twisted_Exile question oka nie pytam dalej :* ja tam zawsze placze na krolu lwie jak Mufasa ginie crying crying crying twisted Ja sie ostatnio na jakiejs bajce splakalam, tylko co to bylo.. hm..... Albo na Mulan albo Anastazji... Straszne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:08 am
Lavagetas_heqetai moja ulubiona bajka ;D a mnie ciary przechodza jak biegnie po pustyni i ten motyw muzyczny ah! ;D a ja nie moge zapomniec innej piosenki z tej bajki ..a nie 2 nie moge zapomniec xd jeszcze placze na armagedonie jak sie pojawia muzyka ze skrzypcami...mnie jakos zawsze jak slysze skrzypce i fortepian chce sie plakac sweatdrop mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:08 am
a skoro mowa o filmach, ogladal ktos Pi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:09 am
Baliaur a skoro mowa o filmach, ogladal ktos Pi? ja... ale dawno temu i niepamietam o czym to bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:13 am
Aidanna Baliaur a skoro mowa o filmach, ogladal ktos Pi? ja... ale dawno temu i niepamietam o czym to bylo xp xp bo mi wlasnie ciezko ten film dostac. jakos, a zanim na mulu sie sciagnie to chyba wieki mina. Jak dobrze pamietam to Pi mial tego samego rezysera co Requiem Do Snu mrgreen Jednak dobrze pamietam : http://us.imdb.com/name/nm0004716/ //tja nie ma to jak bali i te jej monologi...... _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:14 am