Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21947 21948 21949 21950 21951 21952 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:49 am

Baliaur
kropka
Baliaur
witam...... ninja

cry zmien wyglad... ja sie boje.. Ty nie.. nie... nie masz włos�w nawet... sad
straszne rolleyes
nikt Ci nie kaze patrzec mrgreen blaugh
kup sobie sumo wig... bedziesz miec perulke chociaz xd
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:50 am

Baliaur
Gosiak

*slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;(
to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl
u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh

wlasnie u mnie prgoblem w tym ze domowe leki nigdy na mnie nie dzialaja... udalo mi sie dzis wepchac do lekarza po termin byl tykko po sylwestrze... dadza mi antybiotyk i po tygodniu moze pomoze... *zła...*

Gosiak

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:50 am

Twisted_Exile
*szczypie go w ucho* Ty nawet o tych zakamarkach nie mysl mrgreen zalezy co kto lubi mi sie Pila podobala i zajmuje wysokie miejsce w moich ulubionych filmach po "reqviem do snu""eqvilibrium" i "raporcie mniejszosci* mrgreen twisted heart

Edit? a i jeszcze "porozmawiaj z nia" @_@ heart twisted

tak tylko mowie ;D- moje to 'A.I' 'Marzyciel' 'władca' i jeszcze troche innych ;D

witka Bali
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:51 am

ninja hej......

czajniczek

650 Points
  • Dressed Up 200
  • Member 100
  • Hygienic 200

Aidanna

Gosiak
Aidanna
Gosiak
Aidanna
Gosiak
czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying *

...*siada...*
wyzdrowiejesz 3nodding
ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp

*slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;(
to sie zamienmy... ja wole zostac w polsce sweatdrop a z reszta bylam tam rok temu...

dla mnie jazda na snowboardziku to jedna z najpieknniejszych rzeczy ktore czlowiek moze robic ;] i zdolowana na maxa jestem bo wiem ze tego WOLNEGO i teraz rowniez STRACONEGo tygodnia jzu nie nadrobie a czekalam na niego caly grudzien...
no coz... to ja juz nic na to nie poradze zes sie rozchorowala... chociaz tez czekalam na ferie swiateczne ze bede mogla w koncu na lyzwy chodzic i wogole... a tu diupa... w domu musze siedziec bo mam zapalenie kostki... confused

karrp
ninja hej......

nu czesc...

Gosiak

Baliaur

Gosiak
Baliaur
Gosiak

to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl

wlasnie u mnie prgoblem w tym ze domowe leki nigdy na mnie nie dzialaja... udalo mi sie dzis wepchac do lekarza po termin byl tykko po sylwestrze... dadza mi antybiotyk i po tygodniu moze pomoze... *zła...*
to wez wypij mleko z czosnkiem i miodem xp czy jak tam to bylo, najgorsza rzecz na swiecie ale jak sie naszprykujesz tym to jutro mozesz byc juz zdrowa 3nodding

Aid: u mnie sie NIE DA nic na glowe zalozyc rolleyes
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:53 am

Aidanna
no coz... to ja juz nic na to nie poradze zes sie rozchorowala... chociaz tez czekalam na ferie swiateczne ze bede mogla w koncu na lyzwy chodzic i wogole... a tu diupa... w domu musze siedziec bo mam zapalenie kostki... confused
nu ... nic sie nie uklada dzis mam dzien pesymizmu biggrin nu wiec bede narzekac.../// niech mnie uspia.. XD na 3 dni chociaz
biggrin

Gosiak

Aidanna

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:53 am

karrp
ninja hej......
witka 3nodding
PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:55 am

ok ide rozpaczac do kuchni biggrin i poszukac czegos swierzego do jedzenia see ya :*

Gosiak

Aidanna

Baliaur
Gosiak
Baliaur
Gosiak

to wez wypij mleko z czosnkiem i miodem xp czy jak tam to bylo, najgorsza rzecz na swiecie ale jak sie naszprykujesz tym to jutro mozesz byc juz zdrowa 3nodding

nio dobra... a skad ja mialam to wiedziec domokun zombie nie jestem

Baliaur
Gosiak
Baliaur
Gosiak

cool i jak szekszownie sie pachnie cool

Lavus a wlasnie mialam marzyciela zassac co mi powiesz o tym filmie mrgreen twisted

Twisted_Exile

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 3:56 am

Aidanna
Baliaur
kropka
Baliaur
witam...... ninja

cry zmien wyglad... ja sie boje.. Ty nie.. nie... nie masz włos�w nawet... sad
straszne rolleyes
nikt Ci nie kaze patrzec mrgreen blaugh
kup sobie sumo wig... bedziesz miec perulke chociaz xd
sumo wig jest do bani... mialam to kiedys ale sprzedałam, na głowie prezentowało się inaczej niż przy przymierzaniu w sklepie... skandal - powinnam to zgłosić do federacji konsumenckiej xd

[ Message temporarily off-line ]

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Aidanna

Gosiak
Aidanna
nu ... nic sie nie uklada dzis mam dzien pesymizmu biggrin nu wiec bede narzekac.../// niech mnie uspia.. XD na 3 dni chociaz
biggrin
ja tam nie narzekam... odpoczne sobie przynajmniej w domu... 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 21947 21948 21949 21950 21951 21952 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games