|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:49 am
Baliaur kropka cry zmien wyglad... ja sie boje.. Ty nie.. nie... nie masz włos�w nawet... sad straszne rolleyes nikt Ci nie kaze patrzec mrgreen blaugh kup sobie sumo wig... bedziesz miec perulke chociaz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:50 am
Baliaur Gosiak *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh
wlasnie u mnie prgoblem w tym ze domowe leki nigdy na mnie nie dzialaja... udalo mi sie dzis wepchac do lekarza po termin byl tykko po sylwestrze... dadza mi antybiotyk i po tygodniu moze pomoze... *zła...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:50 am
Twisted_Exile *szczypie go w ucho* Ty nawet o tych zakamarkach nie mysl mrgreen zalezy co kto lubi mi sie Pila podobala i zajmuje wysokie miejsce w moich ulubionych filmach po "reqviem do snu""eqvilibrium" i "raporcie mniejszosci* mrgreen twisted heart Edit? a i jeszcze "porozmawiaj z nia" @_@ heart twisted tak tylko mowie ;D- moje to 'A.I' 'Marzyciel' 'władca' i jeszcze troche innych ;D witka Bali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Aidanna Gosiak Aidanna Gosiak czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying * ...*siada...* wyzdrowiejesz 3nodding ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to sie zamienmy... ja wole zostac w polsce sweatdrop a z reszta bylam tam rok temu... dla mnie jazda na snowboardziku to jedna z najpieknniejszych rzeczy ktore czlowiek moze robic ;] i zdolowana na maxa jestem bo wiem ze tego WOLNEGO i teraz rowniez STRACONEGo tygodnia jzu nie nadrobie a czekalam na niego caly grudzien... no coz... to ja juz nic na to nie poradze zes sie rozchorowala... chociaz tez czekalam na ferie swiateczne ze bede mogla w koncu na lyzwy chodzic i wogole... a tu diupa... w domu musze siedziec bo mam zapalenie kostki... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Baliaur Gosiak *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh
wlasnie u mnie prgoblem w tym ze domowe leki nigdy na mnie nie dzialaja... udalo mi sie dzis wepchac do lekarza po termin byl tykko po sylwestrze... dadza mi antybiotyk i po tygodniu moze pomoze... *zła...* to wez wypij mleko z czosnkiem i miodem xp czy jak tam to bylo, najgorsza rzecz na swiecie ale jak sie naszprykujesz tym to jutro mozesz byc juz zdrowa 3nodding
Aid: u mnie sie NIE DA nic na glowe zalozyc rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:53 am
Aidanna no coz... to ja juz nic na to nie poradze zes sie rozchorowala... chociaz tez czekalam na ferie swiateczne ze bede mogla w koncu na lyzwy chodzic i wogole... a tu diupa... w domu musze siedziec bo mam zapalenie kostki... confused nu ... nic sie nie uklada dzis mam dzien pesymizmu biggrin nu wiec bede narzekac.../// niech mnie uspia.. XD na 3 dni chociaz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:55 am
ok ide rozpaczac do kuchni biggrin i poszukac czegos swierzego do jedzenia see ya :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Gosiak Baliaur Gosiak *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh
wlasnie u mnie prgoblem w tym ze domowe leki nigdy na mnie nie dzialaja... udalo mi sie dzis wepchac do lekarza po termin byl tykko po sylwestrze... dadza mi antybiotyk i po tygodniu moze pomoze... *zła...* to wez wypij mleko z czosnkiem i miodem xp czy jak tam to bylo, najgorsza rzecz na swiecie ale jak sie naszprykujesz tym to jutro mozesz byc juz zdrowa 3nodding
Aid: u mnie sie NIE DA nic na glowe zalozyc rolleyes nio dobra... a skad ja mialam to wiedziec domokun zombie nie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Gosiak Baliaur Gosiak *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh
Aid: u mnie sie NIE DA nic na glowe zalozyc rolleyes cool i jak szekszownie sie pachnie cool Lavus a wlasnie mialam marzyciela zassac co mi powiesz o tym filmie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:56 am
Aidanna Baliaur kropka cry zmien wyglad... ja sie boje.. Ty nie.. nie... nie masz włos�w nawet... sad straszne rolleyes nikt Ci nie kaze patrzec mrgreen blaugh kup sobie sumo wig... bedziesz miec perulke chociaz xd sumo wig jest do bani... mialam to kiedys ale sprzedałam, na głowie prezentowało się inaczej niż przy przymierzaniu w sklepie... skandal - powinnam to zgłosić do federacji konsumenckiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Aidanna no coz... to ja juz nic na to nie poradze zes sie rozchorowala... chociaz tez czekalam na ferie swiateczne ze bede mogla w koncu na lyzwy chodzic i wogole... a tu diupa... w domu musze siedziec bo mam zapalenie kostki... confused nu ... nic sie nie uklada dzis mam dzien pesymizmu biggrin nu wiec bede narzekac.../// niech mnie uspia.. XD na 3 dni chociaz biggrin ja tam nie narzekam... odpoczne sobie przynajmniej w domu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|