|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying * ...*siada...* wyzdrowiejesz 3nodding ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:43 am
Aidanna Gosiak czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying * ...*siada...* wyzdrowiejesz 3nodding ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:45 am
4laugh czesc sopelku 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:45 am
Gosiak Aidanna Gosiak czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying * ...*siada...* wyzdrowiejesz 3nodding ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to sie zamienmy... ja wole zostac w polsce sweatdrop a z reszta bylam tam rok temu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:46 am
hey, wyglądasz... artystycznie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:46 am
Gosiak *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to wez wszystkie tabletki na przeziebienie jakie masz i szybko wyzdrowiejesz rofl u mnie zawsze dziala 3nodding blaugh
a ja jade normalnie do jeleniej gory w ferie rofl , nie ma to jak egzotyczne burzujskie wycieczki XD czyść Ita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:47 am
Jaswinder hey, wyglądasz... artystycznie 3nodding dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 3:48 am
Aidanna Gosiak Aidanna Gosiak czesc.... *trzyma termometr w buzi i nie oddycha.* pff jak ja to mam niby zmierzyc jak nos mi nie dziala ...* *wpada w rozpacz* miałam dzis jezdzic na desuni po pieknych bialych puszystych stokach ; gonk crying * ...*siada...* wyzdrowiejesz 3nodding ja to tam mialam jechac na lodowiec do Wloch ale nie chce mi sie xp *slini sie* wszystko bym dala aby jechac!!! tylko nikt nie chce choroby wziac... a mialam takie plany... ;( to sie zamienmy... ja wole zostac w polsce sweatdrop a z reszta bylam tam rok temu... dla mnie jazda na snowboardziku to jedna z najpieknniejszych rzeczy ktore czlowiek moze robic ;] i zdolowana na maxa jestem bo wiem ze tego WOLNEGO i teraz rowniez STRACONEGo tygodnia jzu nie nadrobie a czekalam na niego caly grudzien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|