|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:35 am
Kimagure-chan Shui_Inamoto Kimagure-chan dopiero mam ten głupi dzwonek...... nie dojde do reniferk�w... crying moze ci ktos je sprezentuje taaa... grunt to dobre podejście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:36 am
rofl bry dzien rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:37 am
Shui_Inamoto uuu raczej nie sam mchcialem tyle zebrac ale sie to nieuda pozniej daja losowo ja mam po kilka tych samych paczuszech zawsze mozesz sie powymieniac, albo dokupic brakujace. Teraz beda taniutkie, zyskaja na wartosci przed nastepnymi swietami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:39 am
Omega Sun Shui_Inamoto uuu raczej nie sam mchcialem tyle zebrac ale sie to nieuda pozniej daja losowo ja mam po kilka tych samych paczuszech zawsze mozesz sie powymieniac, albo dokupic brakujace. Teraz beda taniutkie, zyskaja na wartosci przed nastepnymi swietami 3nodding ja i tak nienarzekam kto chce buty mikolaja za free
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:39 am
Kimagure-chan wczoraj siedziałam troszke i dziś... i jeszcze nie mam ani jednego zestawu sad ... Na zebranie calego zestawu potrzeba 5,5h, zakladajac, ze bedziesz klikac punktualnie co do minuty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 2:41 am
Omega Sun Kimagure-chan wczoraj siedziałam troszke i dziś... i jeszcze nie mam ani jednego zestawu sad ... Na zebranie calego zestawu potrzeba 5,5h, zakladajac, ze bedziesz klikac punktualnie co do minuty blaugh 33 minuty zajmuje mi zebranie jednego przezentu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|