|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:23 pm
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD Ty wiesz wszystko biggrin Bywalo sie tu i tam, pilo z ludzmi... rofl Kiray-niestety tylko raz wink Ozz- przyznam, jeszcze takiego numer nie slyszalam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:23 pm
Ozzwald Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD zapewne.. to jeden z moich popisowych numerow byl... smile Z pewnoscia tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:28 pm
BeeWolf_san Ozzwald Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD zapewne.. to jeden z moich popisowych numerow byl... smile Z pewnoscia tak. to najlepszy nr solowy, a w duecie ciagle dominuje skarpeta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:28 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD zapewne.. to jeden z moich popisowych numerow byl... smile Z pewnoscia tak. to najlepszy nr solowy, a w duecie ciagle dominuje skarpeta biggrin Zawsze wolłem solistki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:44 pm
Dobra, ide spac...jutro wielkie swiateczne posprzatywanie. Dobranoc! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:42 pm
aaapssssssk...==' czy ma ktos w kieszeni lekarza? ==' *zasypia... zZZzzzZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 12:25 am
Gosiak aaapssssssk...==' czy ma ktos w kieszeni lekarza? ==' *zasypia... zZZzzzZ nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 1:47 am
O.o czeeeeść 4laugh 4laugh jak ja downo cie nie widziałam heart *wis na szyi* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|