|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:02 pm
Aaaaaaaaaaaaaaaaa ranking 33 eek *zawal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:04 pm
Gosiak BeeWolf_san a jak ci puszcze skoczna muzyczke ? Foo: Ronan Hardiman - Cry Of The Celts [4:24] 4laugh mozesz jakas spokojna puscic to sobie zasne biggrin i bedzie porzytek z tego biggrin szczerzy sie Foo: Prodigy - [Hackers #03] Voodoo People [4:08] rozkreca HiFi na maxa i skacze po okolicy, .. nie spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kiray Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* ninja moze byc ale nastepnym razem bardziej sie postaraj ech...z takim tempem to levelu nei nabije dzisiaj domokun ninja Tajest XD Ktory lvl? Frania(XD)- Merci :3 ninja 82...do trzeciej pewnei bedzie z 83...ale kto wie bo teraz chodze i szukam nowego expowiska...nawet cos znalazlem odemnie dostalas dyszke ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aaaaaaaaaaaaaaaaa ranking 33 eek *zawal* odrazu sie trzebabylo pochwalic ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:05 pm
BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san a jak ci puszcze skoczna muzyczke ? Foo: Ronan Hardiman - Cry Of The Celts [4:24] 4laugh mozesz jakas spokojna puscic to sobie zasne biggrin i bedzie porzytek z tego biggrin szczerzy sie Foo: Prodigy - [Hackers #03] Voodoo People [4:08] rozkreca HiFi na maxa i skacze po okolicy, .. nie spac... tak wlasnie o cos takiego mi chodzilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:07 pm
Kiray Delein Kiray Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* ninja moze byc ale nastepnym razem bardziej sie postaraj ech...z takim tempem to levelu nei nabije dzisiaj domokun ninja Tajest XD Ktory lvl? Frania(XD)- Merci :3 ninja 82...do trzeciej pewnei bedzie z 83...ale kto wie bo teraz chodze i szukam nowego expowiska...nawet cos znalazlem odemnie dostalas dyszke ninja Zycze powodzenia biggrin Kurde ile kasy sie dostaje za pierwsza 10? To wam wszystkim cos sprezentuje jak sie dostane XD wybaczcie, ale o tej porze mam tzw gupawke rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:12 pm
Gosiak BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san a jak ci puszcze skoczna muzyczke ? Foo: Ronan Hardiman - Cry Of The Celts [4:24] 4laugh mozesz jakas spokojna puscic to sobie zasne biggrin i bedzie porzytek z tego biggrin szczerzy sie Foo: Prodigy - [Hackers #03] Voodoo People [4:08] rozkreca HiFi na maxa i skacze po okolicy, .. nie spac... tak wlasnie o cos takiego mi chodzilo XDWpada na nia nieccacy, przewraca. Oi! przepraszam juz wstaje  mieciutka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:13 pm
Wpada na nia nieccacy, przewraca. Oi! przepraszam juz wstaje  mieciutka. aaaj nic nie szkodzi biggrin *szepce na ucho* a ta piers ktora miales w rece to czyja? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:15 pm
ok misiaki ide spaccc *ziew* buziak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:16 pm
Gosiak Wpada na nia nieccacy, przewraca. Oi! przepraszam juz wstaje  mieciutka. aaaj nic nie szkodzi biggrin *szepce na ucho* a ta piers ktora miales w rece to czyja? XD myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:16 pm
Gosiak ok misiaki ide spaccc *ziew* buziak heart dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:19 pm
BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:20 pm
Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD Ty wiesz wszystko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:20 pm
Delein Kurde ile kasy sie dostaje za pierwsza 10? To wam wszystkim cos sprezentuje jak sie dostane XD ninja to mowisz ze ile razy mozna oddac glos na jedna osobe? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:21 pm
Delein BeeWolf_san myslałem ze twoja. Podnosisie ... O kude to poduszka. Przypomina mi sie ... Tak to dobre czasy. Eee niech zgadne...Ozz i macanie poduszki? XD zapewne.. to jeden z moich popisowych numerow byl... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|