|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 pm
Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* ninja moze byc ale nastepnym razem bardziej sie postaraj ech...z takim tempem to levelu nei nabije dzisiaj domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 pm
Delein Gosiak Omega Sun Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* Zglosilas sie? to bardzo dobre miejsce smile ale nagrody sa tylko za pierwsze 10. gratulujee Del!!! aj tam przestan XD gratz samico, gratz (:
dawaj linka, walne dyche domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:56 pm
BeeWolf_san Gosiak buehehe ale ubralam pizamke tak przy okazji XD wiec juz pooooo... XD
A jaka masz pirzamke??
Foo: Ronan Hardiman - Spirit Of The New World [1:31]
uciekaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jutro sobie jeszcze posiedze i pozbieram itemki razz a teraz ide spać heart dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san no jak mogłem ci zabarzc jak mowisz ze masz inne. Ty mi zabrales, ale w lapce masz inne, wiec musialy Ci sie jakos podmienic. Pewnie masz za duzo kradzionych majtek i Ci sie pomieszaly blaugh nie te miałas na sobie, Wszystkie inne majtki sa w tajnej szafie o ktorej istnieniu nawet ja nie wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:57 pm
Kimagure-chan jutro sobie jeszcze posiedze i pozbieram itemki razz a teraz ide spać heart dobranoc 4laugh spij cieplo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimagure-chan jutro sobie jeszcze posiedze i pozbieram itemki razz a teraz ide spać heart dobranoc 4laugh ja tyz idem.......
pa X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Surowa Generacja - [Wojownicy Ulicy #00] Chaos [2:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:58 pm
Kiray Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* ninja moze byc ale nastepnym razem bardziej sie postaraj ech...z takim tempem to levelu nei nabije dzisiaj domokun ninja Tajest XD Ktory lvl? Frania(XD)- Merci :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:58 pm
a jak ci puszcze skoczna muzyczke ? Foo: Ronan Hardiman - Cry Of The Celts [4:24] 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:59 pm
Kimagure-chan jutro sobie jeszcze posiedze i pozbieram itemki razz a teraz ide spać heart dobranoc 4laugh spij smacznie i snij o swinstwach.pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:00 pm
BeeWolf_san a jak ci puszcze skoczna muzyczke ? Foo: Ronan Hardiman - Cry Of The Celts [4:24] 4laugh mozesz jakas spokojna puscic to sobie zasne biggrin i bedzie porzytek z tego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:01 pm