|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:47 pm
Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:47 pm
BeeWolf_san Czytam uwarznie, nie umiesz sie bawic. Wacha sobie majtki ktore zdioł zOmi, ktore sa LEtiel i ktorych istnieniu Omega zaprzecza, i temu ze je na saobie miała.. A własnie jak masz inne to pokarz. nie moge Ci pokazac bo mi zabrales xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:49 pm
Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* Zglosilas sie? to bardzo dobre miejsce smile ale nagrody sa tylko za pierwsze 10.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:50 pm
Omega Sun Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* Zglosilas sie? to bardzo dobre miejsce smile ale nagrody sa tylko za pierwsze 10. Tak, chcialam zobaczyc co i jak...smiszne toto ^^' I tak nie zdobede zadnej nagrody, ale mam slabosc do takich konkursow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* Zglosilas sie? to bardzo dobre miejsce smile ale nagrody sa tylko za pierwsze 10. gratulujee Del!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak BeeWolf_san Gupole niegupole to nie czas rozstrzgac ansz poziom intelektualny. Przyznaj sie miałas ochote to zrobic, jakzaproponowałem to. nu juz koszulke zdarlam ale cciii... XD
Foo: Vanessa-Mae - [Choreography #06] Meral Tiger [3:50]
Czekaj juz do ciebie jade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:52 pm
BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san Gupole niegupole to nie czas rozstrzgac ansz poziom intelektualny. Przyznaj sie miałas ochote to zrobic, jakzaproponowałem to. nu juz koszulke zdarlam ale cciii... XD
Foo: Vanessa-Mae - [Choreography #06] Meral Tiger [3:50]
Czekaj juz do ciebie jade.buehehe ale ubralam pizamke tak przy okazji XD wiec juz pooooo... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Czytam uwarznie, nie umiesz sie bawic. Wacha sobie majtki ktore zdioł zOmi, ktore sa LEtiel i ktorych istnieniu Omega zaprzecza, i temu ze je na saobie miała.. A własnie jak masz inne to pokarz. nie moge Ci pokazac bo mi zabrales xd no jak mogłem ci zabarzc jak mowisz ze masz inne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Omega Sun Delein Czy 132 miejsce w avatar arena to zle? *mozdzy* Zglosilas sie? to bardzo dobre miejsce smile ale nagrody sa tylko za pierwsze 10. gratulujee Del!!! aj tam przestan XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:53 pm
Delein Tak, chcialam zobaczyc co i jak...smiszne toto ^^' I tak nie zdobede zadnej nagrody, ale mam slabosc do takich konkursow XD Dalam Ci 10 Jak juz dzisiaj jestes w pierwszej setce, to masz szanse na nagrode smile Powodzenia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:54 pm
Omega Sun Delein Tak, chcialam zobaczyc co i jak...smiszne toto ^^' I tak nie zdobede zadnej nagrody, ale mam slabosc do takich konkursow XD Dalam Ci 10 Jak juz dzisiaj jestes w pierwszej setce, to masz szanse na nagrode smile Powodzenia biggrin O rany, dzieki ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 pm
Gosiak buehehe ale ubralam pizamke tak przy okazji XD wiec juz pooooo... XD
A jaka masz pirzamke??
Foo: Ronan Hardiman - Spirit Of The New World [1:31]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:55 pm
BeeWolf_san no jak mogłem ci zabarzc jak mowisz ze masz inne. Ty mi zabrales, ale w lapce masz inne, wiec musialy Ci sie jakos podmienic. Pewnie masz za duzo kradzionych majtek i Ci sie pomieszaly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|