|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:39 pm
Gosiak Joker Wand white-black < to moj cel ;] bo stwierdzilam ze fajnei na cos konkretnego zbierac biggrin a wlasnie nie da sie komus wyslac kwiatkow rybek i tym podobnyhc? neutral kwiatki tylko w bukietach, a tak to przez market mozna sie wymieniac. Ustawiasz licytacje na: "bit only", dogadujesz sie co do ceny z konkretna osoba, ona wpisuje kwote, Ty zamykasz aukcje przed czasem i gotowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:39 pm
Twisted_Exile Omega Sun Terrorystka Frania nie tylko ja to czytam ^^"
mam az 4 pary rekawiczek z eventu XP ciekawe kiedy to sprzedam _ _" mi sie tylko te rekawiczki trafialy po uzbieraniu kompletu, wiec przestalam zbierac prezenciki dziwne mi sie ani jedna powtorka nie trafila confused twisted mam 17 paczek XP dziwisz sie? XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:40 pm
Kiray BeeWolf_san Kiray Gosiak no mi sie taka jakas odrazu skojarzylas z ta babeczka Bee nom te zdjecie nie jest zle...ale mogla by sie postarac, zrobic lepsze [wedlug Twoich wskazuwek] i nam przeslac mrgreen ninja Tomoze wytyczne zmienie ? Scagnij bluzke i pokasz cycki. ninja heart heart TTTAAAAAKKK heart heart spadam expic...ale co jakis czas bede lurkowal ninja Gupole blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:41 pm
BeeWolf_san Oi! Najdziksza ... skok na nia z obrotem mła mokro dzika. Moczymy moczymy! 4laugh Danthes- chyba sie nigdzie do grobu nie wybierasz? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:41 pm
Omega Sun alez prosze bardzo... wez je sobie sweatdrop Musialy Ci sie trofea pomieszac, moje byly niebieskie wink Moze i twoje były niebieskie ale te sa LEtiel wiec, zadajepytanie po raz drugi, czemu nosisz jej majtki :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:42 pm
Omega Sun Gosiak Joker Wand white-black < to moj cel ;] bo stwierdzilam ze fajnei na cos konkretnego zbierac biggrin a wlasnie nie da sie komus wyslac kwiatkow rybek i tym podobnyhc? neutral kwiatki tylko w bukietach, a tak to przez market mozna sie wymieniac. Ustawiasz licytacje na: "bit only", dogadujesz sie co do ceny z konkretna osoba, ona wpisuje kwote, Ty zamykasz aukcje przed czasem i gotowe 3nodding aaa biggrin to fakt ;] zawsze moge komus za 1g cos sprzedac ;] dziekuje zap omoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:42 pm
BeeWolf_san Omega Sun alez prosze bardzo... wez je sobie sweatdrop Musialy Ci sie trofea pomieszac, moje byly niebieskie wink Moze i twoje były niebieskie ale te sa LEtiel wiec, zadajepytanie po raz drugi, czemu nosisz jej majtki :> czytaj uwaznie ja nosze swoje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:43 pm
Kimagure-chan jak myslicie? dam rade uzbierac wszystkie rzeczy z eventu?? sweatdrop heh... mi sie zadnego nie udalo... sweatdrop a do kiedy jest event? dzisiaj sie konczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiray BeeWolf_san Kiray Gosiak no mi sie taka jakas odrazu skojarzylas z ta babeczka Bee nom te zdjecie nie jest zle...ale mogla by sie postarac, zrobic lepsze [wedlug Twoich wskazuwek] i nam przeslac mrgreen ninja Tomoze wytyczne zmienie ? Scagnij bluzke i pokasz cycki. ninja heart heart TTTAAAAAKKK heart heart spadam expic...ale co jakis czas bede lurkowal ninja Gupole blaugh Gupole niegupole to nie czas rozstrzgac ansz poziom intelektualny. Przyznaj sie miałas ochote to zrobic, jakzaproponowałem to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Omega Sun Gosiak Joker Wand white-black < to moj cel ;] bo stwierdzilam ze fajnei na cos konkretnego zbierac biggrin a wlasnie nie da sie komus wyslac kwiatkow rybek i tym podobnyhc? neutral kwiatki tylko w bukietach, a tak to przez market mozna sie wymieniac. Ustawiasz licytacje na: "bit only", dogadujesz sie co do ceny z konkretna osoba, ona wpisuje kwote, Ty zamykasz aukcje przed czasem i gotowe 3nodding aaa biggrin to fakt ;] zawsze moge komus za 1g cos sprzedac ;] dziekuje zap omoc biggrin dokladnie 3nodding nie ma za co smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:44 pm
Delein BeeWolf_san Oi! Najdziksza ... skok na nia z obrotem mła mokro dzika. Moczymy moczymy! 4laugh Danthes- chyba sie nigdzie do grobu nie wybierasz? XD już jedną nogą jestem :] ale nigdy niewiadomo.Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kimagure-chan jak myslicie? dam rade uzbierac wszystkie rzeczy z eventu?? sweatdrop heh... mi sie zadnego nie udalo... sweatdrop a do kiedy jest event? dzisiaj sie konczy? do 31 grudnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kimagure-chan jak myslicie? dam rade uzbierac wszystkie rzeczy z eventu?? sweatdrop heh... mi sie zadnego nie udalo... sweatdrop a do kiedy jest event? dzisiaj sie konczy? konczy sie 1. stycznia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:45 pm
Omega Sun czytaj uwaznie ja nosze swoje blaugh Czytam uwarznie, nie umiesz sie bawic. Wacha sobie majtki ktore zdioł zOmi, ktore sa LEtiel i ktorych istnieniu Omega zaprzecza, i temu ze je na saobie miała.. A własnie jak masz inne to pokarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:46 pm
BeeWolf_san Gupole niegupole to nie czas rozstrzgac ansz poziom intelektualny. Przyznaj sie miałas ochote to zrobic, jakzaproponowałem to. nu juz koszulke zdarlam ale cciii... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|