|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile confused boje sie ciebie w takim nastroju mrgreen twisted Przyznaj sie, chcesz cmoka. *nadstawia polika* mrgreen twisted MŁLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
redface dziekuje tego mi brakowalo 3nodding mrgreen twisted Nie ma za co zawsze do dyspozycji, >skacze wosoło< i szuka ofiary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Terrorystka Frania
jestem z siebie dumna xd mam profila ładniutkiego XD takiego hahaha EMO XDDDDDDDDDcalkiem fajny 3nodding przerazajacy jest ' biggrin ale ciekawy ;] heart PS jezeli ktos ma zbedne tokeny lub tikety to smialo słać do mnie D: z gory dziekuje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:28 pm
BeeWolf_san Hej, >Macha do niej radosnie stopa< ... heart *macha do niego tez* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:28 pm
Omega Sun Terrorystka Frania
jestem z siebie dumna xd mam profila ładniutkiego XD takiego hahaha EMO XDDDDDDDDDcalkiem fajny 3nodding a to wszytko dzieki temu ze wsadzilas na gildie linka o stlach na profile *_* tak to bym do tej pory była zielona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:29 pm
Gosiak heart PS jezeli ktos ma zbedne tokeny lub tikety to smialo słać do mnie D: z gory dziekuje razz a na co zbierasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Hej, >Macha do niej radosnie stopa< ... heart *macha do niego tez* blaugh Jakie masz majtki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray ninja Ozz powiedz ze plan B wypali...i spotkamy sie z Pablem ninja chcial bym modz powiedziec ale ni moge ninja <******** ******** ******** mozna jeszcze cos ustalic...czy czekamy tylko na odpowiedz Pabla? ninja jest jeszcze plan d... d bo do dupy... ale lepsze to niz nic... a mionowicie moj dom ale niestety z psem na glowie ninja to tez nie jest zly pomysl:] czyli czekamy na rozwuj sytuacji... Gosiak no mi sie taka jakas odrazu skojarzylas z ta babeczka Bee nom te zdjecie nie jest zle...ale mogla by sie postarac, zrobic lepsze [wedlug Twoich wskazuwek] i nam przeslac mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:30 pm
yeah! xd to jestesmy w komplecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania a to wszytko dzieki temu ze wsadzilas na gildie linka o stlach na profile *_* tak to bym do tej pory była zielona mrgreen ciesze sie, ze w ogole ktos czyta to co wstawiam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Omega Sun Terrorystka Frania
jestem z siebie dumna xd mam profila ładniutkiego XD takiego hahaha EMO XDDDDDDDDDcalkiem fajny 3nodding przerazajacy jest ' biggrin ale ciekawy ;] heart PS jezeli ktos ma zbedne tokeny lub tikety to smialo słać do mnie D: z gory dziekuje razz mam tikety, ale nie wiem jak wyslac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Gosiak no mi sie taka jakas odrazu skojarzylas z ta babeczka Bee nom te zdjecie nie jest zle...ale mogla by sie postarac, zrobic lepsze [wedlug Twoich wskazuwek] i nam przeslac mrgreen ninja Tomoze wytyczne zmienie ? Scagnij bluzke i pokasz cycki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile confused boje sie ciebie w takim nastroju mrgreen twisted Przyznaj sie, chcesz cmoka. *nadstawia polika* mrgreen twisted MŁLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
redface dziekuje tego mi brakowalo 3nodding mrgreen twisted Nie ma za co zawsze do dyspozycji, >skacze wosoło< i szuka ofiary. matko jedyna... *szuka machiny eMki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:33 pm
Omega Sun Terrorystka Frania a to wszytko dzieki temu ze wsadzilas na gildie linka o stlach na profile *_* tak to bym do tej pory była zielona mrgreen ciesze sie, ze w ogole ktos czyta to co wstawiam wink nie tylko ja to czytam ^^"
mam az 4 pary rekawiczek z eventu XP ciekawe kiedy to sprzedam _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|