|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:18 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Irinn dobra ja uciekam porysowac czy cos xd dobranoooc blaugh heart blaugh rysowac... ja juz zapomnialam jak to sie robi xp papaa xd cza sobie przypomniec jakos weny ni mam... xp wiem ze nie umiesz malowac facetow... ale sporbuj mnie namalowac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:18 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile confused boje sie ciebie w takim nastroju mrgreen twisted Przyznaj sie, chcesz cmoka. *nadstawia polika* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:20 pm
Aidanna jezu... Bee... teraz tobie szjaba zacznie odbijac... rofl tez chcesz mokre buzi, no daj usta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Irinn dobra ja uciekam porysowac czy cos xd dobranoooc blaugh heart blaugh rysowac... ja juz zapomnialam jak to sie robi xp papaa xd cza sobie przypomniec jakos weny ni mam... xp wiem ze nie umiesz malowac facetow... ale sporbuj mnie namalowac biggrin a ni... bo umiem... narysowalam nie dawno i brat mi powedzial ze dobrze mi wyszedl mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:21 pm
BeeWolf_san Aidanna jezu... Bee... teraz tobie szjaba zacznie odbijac... rofl tez chcesz mokre buzi, no daj usta. nie chce... *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:22 pm
Aidanna a ni... bo umiem... narysowalam nie dawno i brat mi powedzial ze dobrze mi wyszedl mrgreen rofl kłamał ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania
jestem z siebie dumna xd mam profila ładniutkiego XD takiego hahaha EMO XDDDDDDDDDcalkiem fajny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile confused boje sie ciebie w takim nastroju mrgreen twisted Przyznaj sie, chcesz cmoka. *nadstawia polika* mrgreen twisted MŁLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLLAAAAAAAAAAAAAAA omi: nie rozciagaj strony Ale ja to lubie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:23 pm
Hej, >Macha do niej radosnie stopa< ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:24 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:24 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile confused boje sie ciebie w takim nastroju mrgreen twisted Przyznaj sie, chcesz cmoka. *nadstawia polika* mrgreen twisted MŁLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
redface dziekuje tego mi brakowalo 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:25 pm
Terrorystka Frania Aidanna a ni... bo umiem... narysowalam nie dawno i brat mi powedzial ze dobrze mi wyszedl mrgreen rofl kłamał ninja nie! *tup nozka* gdzies go mam ale nie chce mi sie szukac i robic zdjecia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|