|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:43 pm
jakie rzeczy są po kolei jak sie chodzi w gt i spiewa koledy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:44 pm
Jaswinder przecież to ja... RUDA (nie szatynka) xp Toć wiem. I weź tu się dogadaj z kobitą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Terrorystka Frania Irinn Danthes Irinn jestem zywa reklama christmas eventow xd chyba nie taka zywa a co ze niby martwa jestem? :> nie no zero tolerancji xd gdzie masz dzwoneczek!? scream ej Emka cos sie tak tego dzwonka uczepila? xp bo nie do konca jestes zombie-manekin-swietcznego-eventu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder cześć misiu 4laugh 0: przecież to ja... RUDA (nie szatynka) xp Irinn: a właściwie, to czemu tak wyglądasz? xd Frania: nie chodzi jej o pica... to JEMU chodzi o pica blaugh Jas - tak dla jaj xp zawsze lubilam sie wyrozniac xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:45 pm
Jaswinder cześć misiu 4laugh 0: przecież to ja... RUDA (nie szatynka) xp Irinn: a właściwie, to czemu tak wyglądasz? xd Frania: nie chodzi jej o pica... to JEMU chodzi o pica blaugh misiu? eghem... tia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:46 pm
PointZer0 Jaswinder przecież to ja... RUDA (nie szatynka) xp Toć wiem. I weź tu się dogadaj z kobitą xd nie... no ja sobie wypraszam!! scream domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee... od kiedy jestem misiu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twisted_Exile jak sobie zyczysz chyba razem z nia i Azem spedze sylwka wiec jej powyje..a nie bo nie u niej impra bedzie rofl mrgreen twisted To masz w niej po kielichu obudzić poczucie winy i wyrzuty sumienia że nas opuściła. To jest rozkaz! - Senior Executor PointZer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:47 pm
wreszcie skonczylam z koledowaniem _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bo nie do konca jestes zombie-manekin-swietcznego-eventu xp bo ja w sobie lacze trzy eventy - dwa tegoroczne i jeden zeszloroczny xd a dzwonka nie zaloze bo mi do kreacji ogolnej nie pasuje xp znaczy jakby wygladal zombie z dzwonkiem? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|