|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:34 pm
Jaswinder Kimagure-chan hej smile hie hie... mam buciki razz hey sis! hejhej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:34 pm
PointZer0 Rozumiem - nie witać się. Hej Twisted , druga Cholero xd paciemu druga mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:36 pm
PointZer0 Jaswinder Kimagure-chan hej smile hie hie... mam buciki razz hey sis! A co Ty masz takiego sprośnego siga cooo ? j...j...j...jaaa? a w ktorym linku? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:37 pm
Aidanna Terrorystka Frania hey ajdi-łajdi xd
mam łądnego irokezka? mrgreen ajdi-lajdi? tia... rolleyes *czochra irokeza* normalnie ziom tera jestes... xd szkeszownie cool
cholera... jakis n00b sie mie uczepil, ze rzucilam w nia sniezkami XP wyssała ze mnie krew, i wyzwała od 'son of the b***h' XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:37 pm
Danthes Irinn jestem zywa reklama christmas eventow xd chyba nie taka zywa a co ze niby martwa jestem? :> nie no zero tolerancji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:38 pm
Jaswinder PointZer0 Jaswinder Kimagure-chan hej smile hie hie... mam buciki razz hey sis! A co Ty masz takiego sprośnego siga cooo ? j...j...j...jaaa? a w ktorym linku? blaugh chodzi jej o pica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:39 pm
Irinn Danthes Irinn jestem zywa reklama christmas eventow xd chyba nie taka zywa a co ze niby martwa jestem? :> nie no zero tolerancji xd gdzie masz dzwoneczek!? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:40 pm
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania hey ajdi-łajdi xd
mam łądnego irokezka? mrgreen ajdi-lajdi? tia... rolleyes *czochra irokeza* normalnie ziom tera jestes... xd szkeszownie cool
cholera... jakis n00b sie mie uczepil, ze rzucilam w nia sniezkami XP wyssała ze mnie krew, i wyzwała od 'son of the b***h' XP osz kusza... niektorzy to maja rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:42 pm
Terrorystka Frania Irinn Danthes Irinn jestem zywa reklama christmas eventow xd chyba nie taka zywa a co ze niby martwa jestem? :> nie no zero tolerancji xd gdzie masz dzwoneczek!? scream ej Emka cos sie tak tego dzwonka uczepila? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć misiu 4laugh 0: przecież to ja... RUDA (nie szatynka) xp Irinn: a właściwie, to czemu tak wyglądasz? xd Frania: nie chodzi jej o pica... to JEMU chodzi o pica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|