|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:26 pm
Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki stressed siurrrrrr ... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:26 pm
Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki ninja wzruszylem sie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:27 pm
Kiray ninja wzruszylem sie... ninja *pokes him* oi! generae czy kimtamjestes ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki Nie masz wiekszych zmartwien? ^^mam aleto troszke takie niemile jest ze jestem niewiedoczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:28 pm
opcy Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki chcesz o tym porozmawiac? .....psychiatra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:29 pm
opcy Shui_Inamoto oj dzinkuje ja sie zawsze witam al nikt mnie niewiedzi no coz ty mnie zobacyzlas jeszce raz dzienki chcesz o tym porozmawiac? nie chyba nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:31 pm
nara *ucieka po cichutku* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:31 pm
karrp opcy chcesz o tym porozmawiac? .....psychiatra? i kazdy -log (: masz problem - walisz do Ćopcego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:32 pm
oi karpiku ja jestem wielostronnie uzdolniony.... mrgreen jeszcze szybko powiedz jakie masz majtki i rozmiar stanika bo musze spadac za chwile..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:33 pm
opcy oi karpiku ja jestem wielostronnie uzdolniony.... mrgreen jeszcze szybko powiedz jakie masz majtki i rozmiar stanika bo musze spadac za chwile.. .... majtki mam czyste, biale, a rozmiaru nnie pamietam sweatdrop .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:35 pm
Terrorystka Frania Kiray ninja wzruszylem sie... ninja *pokes him* oi! generae czy kimtamjestes ninja ninja oi oi oi jasne ze jestem generalem cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:35 pm
karrp opcy oi karpiku ja jestem wielostronnie uzdolniony.... mrgreen jeszcze szybko powiedz jakie masz majtki i rozmiar stanika bo musze spadac za chwile.. .... majtki mam czyste, biale, a rozmiaru nnie pamietam sweatdrop ......... to S P R A W D Z mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:36 pm
opcy oi karpiku ja jestem wielostronnie uzdolniony.... mrgreen jeszcze szybko powiedz jakie masz majtki i rozmiar stanika bo musze spadac za chwile.. oooooopcuuuĆ.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:37 pm
opcy karrp opcy oi karpiku ja jestem wielostronnie uzdolniony.... mrgreen jeszcze szybko powiedz jakie masz majtki i rozmiar stanika bo musze spadac za chwile.. .... majtki mam czyste, biale, a rozmiaru nnie pamietam sweatdrop ......... to S P R A W D Z mrgreen heart A z reszta po co Ci, i tak nie zobaczysz nic ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|