|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:04 pm
Miss_Karina tak sie zastanawiam... czemu ubrania tzn skarpetki, rekawiczki i buty sa takie...rozowe a nie czerwone? _^_ zeby fankom Tokyo Hotel pasowaly biggrin Ibris, razem z toba ubije szczyla!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:04 pm
Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD no..... a ktory ty jestes rocznik? bo on 89 ;P taki smark i sie za muzyke bierze! hańba! mad rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:05 pm
opcy Ibris opcy koniec swiata......... toz to zdrada gotyckich idealow.... cool Buwahah! Tru gHotyckich raczej mrgreen koniec zarzynania kotow i przewracania krzyzy na cmentarzu........ crying Aj, biedaku, co ty teraz poczniesz z wolnym czasem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ehhhh.... juz mam wszystkie cholerne prezenty od Santy... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris karrp Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD A to swinja wink Noza? Likierku kokosowego *_*Nie mam niestety, same noze. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:07 pm
Terrorystka Frania Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD no..... a ktory ty jestes rocznik? bo on 89 ;P taki smark i sie za muzyke bierze! hańba! mad rofl ...myslisz, ze dlaczego sie "martwie" ta waga? XD
Opcy - ...ani ciecia sie ani nic ;_; waflowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:07 pm
Terrorystka Frania EvilYuki Miss_Karina tak sie zastanawiam... czemu ubrania tzn skarpetki, rekawiczki i buty sa takie...rozowe a nie czerwone? _^_ zeby fankom Tokyo Hotel pasowaly biggrin Ibris, razem z toba ubije szczyla! weźcie sie jeszcze za jego brata bliźniaka to ten w dreadlockach rofl oj tam, wszystkich ubijemy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:09 pm
Ibris Terrorystka Frania Ibris Tak wlasnie! Na stos z nia! *oddaje dusze*
...ja tylko cierpie, bo ten farbowany szczyl z TH wazy mniej niz ja XD no..... a ktory ty jestes rocznik? bo on 89 ;P taki smark i sie za muzyke bierze! hańba! mad rofl ...myslisz, ze dlaczego sie "martwie" ta waga? XD
Opcy - ...ani ciecia sie ani nic ;_; waflowo... powiem, ze wygladasz na 88 albo na 87 ;P a nie na 89! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:10 pm
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Miss_Karina tak sie zastanawiam... czemu ubrania tzn skarpetki, rekawiczki i buty sa takie...rozowe a nie czerwone? _^_ zeby fankom Tokyo Hotel pasowaly biggrin Ibris, razem z toba ubije szczyla! weźcie sie jeszcze za jego brata bliźniaka to ten w dreadlockach rofl oj tam, wszystkich ubijemy ;P wiem ze jeden z nich to gustav xp i to wszytko co wiem na temat tokio hotel XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:10 pm
Ibris Opcy - ...ani ciecia sie ani nic ;_; waflowo... chcesz o tym porozmawiac? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:11 pm
Terrorystka Frania wiem ze jeden z nich to gustav xp i to wszytko co wiem na temat tokio hotel XP strasznie malo........ widac ze sie nie interesujesz.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:12 pm
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki Miss_Karina tak sie zastanawiam... czemu ubrania tzn skarpetki, rekawiczki i buty sa takie...rozowe a nie czerwone? _^_ zeby fankom Tokyo Hotel pasowaly biggrin Ibris, razem z toba ubije szczyla! weźcie sie jeszcze za jego brata bliźniaka to ten w dreadlockach rofl oj tam, wszystkich ubijemy ;P Ja sie tego brzydze XD
eM XD smutna prawda...
Opcy, bo wiesz, ja mam taki problem... mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 12:14 pm
opcy Terrorystka Frania wiem ze jeden z nich to gustav xp i to wszytko co wiem na temat tokio hotel XP strasznie malo........ widac ze sie nie interesujesz......... Ja nie wiem nawet tyle -_-''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|